Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna dražba
Povratak na članak

Nitko ne želi kupiti stadion Kamen Ingrada za 66 milijuna kuna

Stečajni upravitelj Kamen Ingrada Ivan Mikić očekivao je ovakav rasplet.

Komentari 6

EU
EUfan
00:20 17.04.2010.

Mamiću marš u MP3 na selo gdje ćeš svojim seljačinama prodavati pamet!

VL
BA
Bajum
12:42 16.04.2010.

Neka ona lopina mamić kupi stadion sa novcem od transfera igrača i neka preseli taj dinamo van iz Zagreba.Novac koji grad daje dinamu svake godine neka preusmjeri za bolju medicinsku skrb ili na izgradnju još kojeg vrtića. Na nešto korisno a ne na mamićev đep svake godine na klub kojeg nitko ne voli i ne gleda.Sramota našeg Zagreba je dinamo i oni huligani sa sjeverne tribine koji nas sramote gdje god da stignu.

VL
OB
-obrisani-
13:36 16.04.2010.

Postoji li mogućnost preseljenja predmetnog stadiona na, recimo... Kajzericu?

VL
CI
CistaProvo
13:46 16.04.2010.

Jel nije nedavno bilo nešto u medijima da će se Dinamo preseliti u Veliku. Ali ne bi bila loša ideja da se Dinamo preseli u Veliku na npr. 2-3 godine, dok im njihov stadion ne bude gotov. U tom vremenu nek samo plaćaju održavanje ovog stadiona u Velikoj, jer inače je i on suočen s propadanjem. Rečeno je da Velički stadion udovoljava svim FIFA-inim uvjetima za održavanje najvećih svjetskih tekmi. Znam da se Zagrebčanima diže kosa na glavi na samu spomen toga, ali što se može.

VL
OB
-obrisani-
15:05 16.04.2010.

pa šta ga mamijo ne kupi na rate.Koliko ima dinamo navijaća otplatit će ga za 300 godina.

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
22:20 16.04.2010.

evo 1 kuna za stadion u Velikoj! (poslije ću ga preprodati za 2-3 mil. eura - samo psst)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.