Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna dražba

Nitko ne želi kupiti stadion Kamen Ingrada za 66 milijuna kuna

kamen ingrad, ivan mikić
Ivica Galović/PIXSELL
16.04.2010.
u 11:21

Stečajni upravitelj Kamen Ingrada Ivan Mikić očekivao je ovakav rasplet.

Prva javna dražba kojom je na prodaji ponuđen stadion Kamen Ingrada u Velikoj neuspješno je okončana. Niti jedan kupac nije se prijavio da bi iskazao interes za sportski objekt ponuđen po cijeni od 66 milijuna kuna.

Stečajni upravitelj Kamen Ingrada Ivan Mikić očekivao je ovakav rasplet jer se tijekom prva dva ročišta na dražbama početna cijena formira kao procijenjena cijena nekretnine, a na sljedećim ročištima cijena se spušta.

- Očekujem da se i na sljedećem ročištu nitko neće prijaviti iako je tijekom stečajnog postupka bilo interesa za stadion u Velikoj, kaže Mikić.

Ključne riječi

Komentara 6

EU
EUfan
00:20 17.04.2010.

Mamiću marš u MP3 na selo gdje ćeš svojim seljačinama prodavati pamet!

BA
Bajum
12:42 16.04.2010.

Neka ona lopina mamić kupi stadion sa novcem od transfera igrača i neka preseli taj dinamo van iz Zagreba.Novac koji grad daje dinamu svake godine neka preusmjeri za bolju medicinsku skrb ili na izgradnju još kojeg vrtića. Na nešto korisno a ne na mamićev đep svake godine na klub kojeg nitko ne voli i ne gleda.Sramota našeg Zagreba je dinamo i oni huligani sa sjeverne tribine koji nas sramote gdje god da stignu.

OB
-obrisani-
13:36 16.04.2010.

Postoji li mogućnost preseljenja predmetnog stadiona na, recimo... Kajzericu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije