Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Nisu ni pomišljali kako im nova perilica može ugroziti život djece

Priča počinje kada su Lindsey i njen muž odlučili kupiti novu perilicu za rublje, oduševljeni novom perilicom nisu ni razmišljali da im perilica može ugroziti život djece
24. srpnja 2018. u 15:06 3 komentara 2202 prikaza
Foto: Screenshoot Facebook

Lindsey McIver je majka koja je doživjela vrlo nezgodnu i neočekivanu skoro pa nesreću u svojoj obitelji, stoga je odlučila svoju priču podijeliti na Facebooku kako bi upozorila sve roditelje.

Ana Alapić Udruga 'Kolibrići': Vlada se po pitanju liječenja djece treba ugledati na vatrene

Priča počinje kada su Lindsey i njen muž odlučili kupiti novu perilicu za rublje, oduševljeni novom perilicom nisu ni razmišljali da im perilica može ugroziti život djece, no upozorenje su im dali nekoliko puta upozorivši ih da ništa ne diraju na novoj perilici.

Nakon nekoliko dana probudio ih je njihov uplakani četverogodišnji sin koji je jedva uspio izgovoriti: "Kloe. Unutra. Perilica za rublje".

Rođendan NEPRIMJERENO Majka se šokirala kada je vidjela što se nalazi na torti dvogodišnjakinje

Preplašena majka odmah je pojurila u kupaonicu i vidjela stravičan prizor. Njena kćer bila je zaključana u perilici koja je taman počela puštati vodu i bila spremna za pranje. "Vrištala je, ali vani se nije čuo ni glas", objašnjava Lindsey.

Na svu sreću, priča je imala sretan kraj. Roditelji su uspjeli zaustaviti rad perilice, otvoriti vrata i spasiti svoju kćer.Djevojčica se malo zagrcnula i imala par modrica. "Znamo da nas je Bog blagoslovio i imao milosti prema našoj kćerkici", kaže zabrinuta majka u svojoj objavi upozoravajući na moguću nesreću koja se mogla dogoditi.

'Mali' nametnik
Ulazeći u automobil primijetila je nešto neobično u vratima: Kada je shvatila o čemu se radi, preuzeo ju je strah
Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija
  • vorda400:

    Jel se to desilo možda u SAD??? ako je onda je to normalna pojava Nedavno bilo na NBS Tv kako bi roditelji morali pokraj djece na zadnjem sjedalu ostaviti NEŠTO VAŽNO i POTREBNO tipa tablet ili mobitel da kad idu ... prikaži još! po tu stvar da uzmu i dijete usput jer svako malo zaborave klince na parkiralištu u autima na +40 i onda su iz policije apelirali da naprave takve savjete koje im šalju na mobitele i stalno to vrte na Tv

  • Admin-s-mrdonja:

    mala djeca,roditelji spavaju???

  • raikonen:

    glupi i neodgovorni