Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO

Majka se šokirala kada je vidjela što se nalazi na torti dvogodišnjakinje

Rođendan
Foto: GettyImages
1/2
20.07.2018.
u 22:15

Majka je naručila upečatljivu tortu svijetle ružičaste boje na kojoj je na vrhu stajala riječ "dva" napisana svjetlucavo plavim slovima.

Rođendan djeteta trebao bi biti dan zabave i smijeha. Jedna mama pomislila je da je isplanirala savršenu zabavu za svoju kćer sve dok nije ugledala nešto jako čudno na rođendanskoj torti, prenosi Mirror

Majka je naručila upečatljivu tortu svijetle ružičaste boje na kojoj je na vrhu stajala riječ "dva" napisana svjetlucavo plavim slovima.

S prednje strane torta je uistinu prekrasno izgledala. No kad je majka okrenula, stvari nisu bile baš kao što ih je ona očekivala. 

Foto: Screenshot/društvene mreže

Kada se gleda torta sa stražnje strane, stvarno se vidi riječ neprimjerena sadržaja.

Majka je fotografiju torte objavila na društvenim medijima i napisala: "Pobrinite se da je stražnja stranja ove torte okrenuta prema zidu!"

Riječ na stražnjem dijelu torte bila je p***a

Drugim roditeljima je ova situacija bila smiješna. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar tnin
tnin
11:28 21.07.2018.

Novinaru, znaš li ti uopće kako na hrvatskom jeziku glasi prijevod srbizma "upečatljivo" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije