Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO POTEZOM

Nisu mu dali da u školu dođe u kratkim hlačama, evo kako je riješio problem: 'Poštujem sva pravila'

Tik Tok screenshot
28.06.2022.
u 18:48

Brzo je prikupio preko 800.000 pregleda na snimci te preko 100.000 lajkova, a a pratitelji su bili oduševljeni njegovim potezom

Mladić iz Srbije oduševio je društvene mreže nakon objave videa na kojem u školu dolazi u - haljinu. 

Naime, na vratima škole koju mladić pohađa striktno piše kako je nošenje kratkih hlača u ljetno doba zabranjeno, pa je mladić, revoltiran njihovom odlukom, odlučio staviti haljinu. 

@stribog36

Poštujem sva pravila

♬ original sound - Stribog

''Je l' se ne smije dolaziti u šorcu u školu? Pa ne smije. Brate, dođem u haljini kao čovjek. Ajde, izbacuj me, pa neka - kazao je mladić koji je objavio snimku na TikTok računu pod imenom @stribog36. 

''Poštujem sva pravila'', pisalo je u opisu videa. 

Brzo je prikupio preko 800.000 pregleda na snimci te preko 100.000 lajkova, a a pratitelji su bili oduševljeni njegovim potezom. 

>>  VIDEO Trojica ključnih igrača spremni za rušenje Putina: 'Nitko ga neće pitati, hej Vladimire, hoćeš li otići?'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije