Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u konavlima

Nisu ga pustili u Hrvatsku pa je došao ilegalno – preko brda

skrivene ljepote Sveto Brdo (1)
Roberta Soldo
02.07.2013.
u 11:16

Zbog pomaganja u ilegalnom prelasku državne granice 37-godišnjak i 33-godišnjak danas će biti dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku, dok je 34-godišnjaku određena zabrana ulaska i boravka u RH u trajanju od jedne godine

Sinoć oko 20.45 sati policijski službenici Policijske postaje Grude u mjestu Močići u Konavlima uočili su osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka koje se zaustavilo uz cestu, potrubilo, nakon čega je iz žbunja izašao muškarac i sjeo u automobil.

Policija je ubrzo zaustavila vozilo te je nakon kontrole utvrđeno da se u njemu nalaze tri državljanina Albanije u dobi od 37, 34 i 33 godine koji su zbog sumnje u ilegalni prelazak državne granice dovedeni u prostorije policije na prekršajnu obradu.

Utvrđeno je da je 34-godišnjak, nakon što mu je prethodno tog dana zapriječen izlaz iz Crne Gore, ilegalno ušao u RH pješice preko brda Debeli brijeg, nakon čega su ga 37-godišnjak i 33-godišnjak dočekali i ukrcali u vozilo. Zbog pomaganja u ilegalnom prelasku državne granice 37-godišnjak i 33-godišnjak danas će biti dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku, dok je 34-godišnjaku određena zabrana ulaska i boravka u RH u trajanju od jedne godine te je pokrenut postupak readmisije u Crnu Goru.

>>Optužnica zbog ilegalnog prebacivanja 145 stranaca

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije