Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duboki san

Nisu ga budili: Ostao sam u avionu, zaključan i u mraku

Avion
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
09.12.2013.
u 08:15

Prije presjedanja na drugi let odlučio odspavati. I dok su se drugi putnici već iskrcali, posada je ugasila svjetla i zaključala avion. Tom Wagner se probudio i shvatio da je ostao sam. Spasio se pozivom sestri, koja je dozvala aerodromsku službu. "Što da sam imao infarkt?" - pita se ogorčeni putnik-spavalica

Što je gore od biti 'Sam u kući', kao Kevin u istoimenom filmu (hoće li ga i ovog Božića biti na TV-u?)? Sam u avionu, zaključan!

To se dogodilo, piše USA Today, Amerikancu Tomu Wagneru, koji je letio iz Louisiane u posjet sestri u Kalifornij. Odlučio je odrijemati prije presjedanja u Houstonu...i dok su se svi putnici iskrcali, njemu je bilo divno u snu...

Kad se probudio, Wagner je shvatio da je u mraku, u avionu nigdje nikoga, a on ne može izaći...Kad se zacijelo i uštipnuo, shvativši da više ne spava, nazvao je sestru da je još u avionu, a ona je zatim kontaktirala s kompanijom United Airlines, rekavši da je njen brat "zarobljen" u jednom njihovom avionu.
- Mislila je da sam lud, govorio sam joj da sam zaključan u avionu, da ne lažem i preklinjao je da učini nešto i izbavi - prisjeća se Tom Wagner.

Pola sata nakon što je sestra zvala kompaniju, radnici aerodroma otvorili su vrata i "oslobodili" spavalicu Toma. Kompanija mu neće refundirati trošak karte (iako nije na vrijeme stigao do odredišta), ali mu je dala hotelsku sobu da se odmori, te vaučer od 250 dolara da dovrši svoje putovanje.

- Istražujemo kako je došlo do ovakve nezgode. Duboko se ispričavamo putniku zbog neugodnosti - kazali su iz kompanije.

A Wagner se i dalje pita, zahvaljujući i sreći što je živ - "što da sam imao srčani udar?" "Ili da sam umro? Samo zatvorite avion i tako ostavite čovjeka?"

Tjelovježba, alkohol i Viagra - najbolji 'lijekovi' za jetlag?!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar morski covik 1
morski covik 1
19:43 10.12.2013.

Ja ocekujem da se probudim iz ovog kosmara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije