Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naručuje se 10.000 doza remdesivira
Povratak na članak

Stožer: Ukidanje izolacije za lakše oboljele za sada nije opcija

Na sastanku premijera s članovima Nacionalnog stožera Civilne zaštite u kontekstu aktualne epidemiološke situacije i velikog broja oboljelih kao prioritet je istaknuta važnost cijepljenja te zaštite starijih i bolesnih

Komentari 9

ST
stefj
16:26 18.08.2022.

Premalo cijepljenih? A cjepivo pomaže koliko? Sad je negdje ispod 30%... Na kraju se prema statistikama pokazalo da su otporniji oni koji su preboljeli nego oni koji su se cijepili, treba i njih računati kao cijepljene...

VL
OP
Ovaj_put
18:27 18.08.2022.

Više od 44% trudnica koje su sudjelovale u Pfizerovom ispitivanju mRNA cjepiva protiv COVID-a imalo je pobačaj, prema internim dokumentima Pfizera, nedavno objavljenim prema sudskom nalogu.

VL
JU
juma
19:51 18.08.2022.

U Švicarskoj je izolacija za oboljele ukinuta još 1. travnja i nije se dogodilo ništa. Maske su ukinute posvuda, uključujuči i javni prevoz, domove za starije i bolnice. Nemaju ni oni neki veliki postotak cijepljenih 69 %. Ljudi žive i uživaju kao da Covida nikad nije bilo. Ne znam zašto se mi ne okrenemo prema tradicionalno naprednijim i demokratskijim državama poput Švedske ili Švicarske, umjesto da se slijepo držimo diktatorskog njemačkog modela koji se pokazao kao potpuni promašaj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.