Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomislav kramarko:

'Nismo pogodovali Fehiru, paničare jer HDZ-u raste rejting'

Tomislav Karamarko,sućut Šprem (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
15.10.2012.
u 16:15

Šef HDZ-a priopćenjem se oglasio nakon prozivke da su krunskom svjedoku u slučaju Glavaš zauzvrat dali stan

– Dužnosnici HDSSB-a neutemeljeno su optužili gospođu Jadranku Kosor, gospodina Petra Čobankovića i mene da smo pogodovali gospodinu Krunoslavu Fehiru prilikom dodjele stana te da smo time počinili kazneno djelo službene državne korupcije, poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u priopćenju medijima.

>>'Lažnim svjedočenjem protiv Glavaša Fehir je dobio stan' 

– Kako bi poduprli svoje neutemeljene tvrdnje, dužnosnici HDSSB-a mahali su dopisima, odnosno korespondencijom između moga i ureda gospođe Kosor. Uvidom u navedene dopise može se utvrditi da u njima nema ni jednog dokaza o pogodovanju, a još manje o korupciji, nastavlja Karamarko. 

Javio se komentarom jer smatra da je su HDSSB-ovci svojim činom samo pokazali da su u panici jer HDZ-u raste rejting. 

 

Komentara 11

DS
dsimunk3
19:22 15.10.2012.

hahahahaha, raste im rejting, hahahahahaha

ST
stevica
17:11 15.10.2012.

Jer nam raste rejting?????Ovaj koristi isti stil kao prije godinu dana.Dok se uskok i potjera priblize hdz on pocne kopati livade i izmisljati neke duhove.Sad izmislja rejting koji raste.Na osnovu cega,osim pljacke nista drugo hdz ne uradi cijelo vrijeme vladavine.

Avatar madcap
madcap
17:46 15.10.2012.

Kad je pobijedio pomislio sam da će tandem Karamarko-Vaso, nakon uvođenja željezne discipline u stranci, prosto samliti sve te haespeove, ABHO-ove, hrastove, itd., a kao šlag na tortu razbiti HDSSB i zauzeti sve desno. Ali ispostavilo se da oni ni Kosorici ne mogu ništa, a kamoli Glavašu. Ostat će na kraju on i Ruža, špijun i policajka tandem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije