Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakovi projekti
Povratak na članak

Nismo dopustili da se projekti zaustave. To je naš uspjeh.

Za Ružu, projekt Zlata vrijedan, Hrvatsku kakvu trebamo... motiv su nam čitatelji. Večernjakove konferencije nisu pohvalili i prepoznali samo sudionici – hvalili su ih i čitatelji zbog kojih smo i krenuli u novi projekt

Komentari 4

CA
Cavakul
09:36 18.12.2017.

Oni koji imaju dužničku OBVEZU glade se percem po leđima a godina na izmaku.Meni broje dane ne plaćanja pa da budem gladan e neću!

VL
CA
Cavakul
09:33 18.12.2017.

Neprestano ignorancija a tako mala Država.Vanjski poslovi kroz Koli kao NARUČENO ?

VL
CA
Cavakul
09:41 18.12.2017.

Zašto brišu Hendrixa i tko to radi ?

VL
CA
Cavakul
09:39 18.12.2017.

Najviše projekata mora ići vezano uz KONOPLJU tj. zdravlje kao i tu- rizam - replika mlinova na Savi uz plutajuće hidrocentrale?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.