Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2
Povratak na članak

Holy: Nisam probala marihuanu, a alkohol mi je odvratan

Na kraju imamo ovo što imamo, a to je da nemamo ništa – zaključak je Holy o gospodarskoj politici vlade Zorana Milanovića

Komentari 178

IC
ICCO
15:49 06.04.2014.

Holy tobože kritizira Zokija a na prvi njegov mig porhlit će mu u koaliciju sa kiticom cvijeća vođi. Ćista kvazi alternativa istinskih ljevičara, reko bi Tito, organizujte se u ćelije.

VL
AB
abendblatt
19:11 06.04.2014.

Ovo je katastrofa, ova Mirela Holy, bi htjela biti jebena, i ostati nevina, ORAH je cista demagogija, bez ikakvog pokrica. otvorite oci ljudi, ..

VL
Avatar arhaika
arhaika
19:01 06.04.2014.

Ne mogu vjerovati da ljudi i dalje naivno vjeruju njenim floskulama. pa zar se zaboravlja njeno "pošteno" zalaganje za ženu partijskog druga? Pokazala je da nema poštenja jer je iskoristila svoju moć za zaštitu partijskih drugova. po čemu je onaa drukčija? Po odijevanju, jedino. Ma, koji program? Svi govore jedno te isto. Ovom narodu treba istinska prohrvatska stranka, domoljubna, ne sanaderovsko-domoljubna, već prava, koja će poštivati hrvatsku tradiciju, hrvatske interese, maknuti se iz famoznog regiona i lustrirati komunistčke zločince. Hoće li to ona učiniti? Naravno da neće. Borit će se ( kao i svi pomodni tzv ljevičari) za prava homoseksualaca i istovremeno biti gluhi na npr. silovane žene iz vukovara. Zašto? zato što to nije "in". Holica je žena s izvrsnim smislom za odijevanje i ništa više. Salonska demokratkinja kakvih ima na izvoz.

VL
JU
jupimi
16:36 06.04.2014.

ko ovoj zeni da prostora u novinama ludi je od nje.

VL
BE
berija
15:44 06.04.2014.

Ova žena je tražila da njena prijateljica ne dobije otkaz, već netko drugi. U čemu je razlika izmedju nje i sanadera? U tome što je on bio u prilici nanijeti veću štetu. Kad je bila suočena s onim što je napisala, nije u tome vidjela ništa strašno. E, to je strašno. Umjesto da je nestala s hrvatske političke scene, ona daobiva prostor na nacionalnoj televiziji. I to je strašno

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:36 06.04.2014.

Mirelu se prenapuhuje. Gura ju se svim sredstvima. Mediji i "ankete" je kuju u nebesa. --- Baš zato, moj glas nikad neće imati jer je samo frakcija Partije, ništa više. --- Jedina njena svrha postojanja je pokupiti prosute glasove Partijinihh razočaranih birača.

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
19:27 06.04.2014.

Pobogu narode zar ne vidite da ORAHov program ima dvije stvari 1.toboze kritizirati Zoku 2. Legalizirati drogu. Nije odgovorila ni na jedno gospodarskog pitanje, već pričala o marihuane i tragovima na nebu pa ko da se napusila.

VL
Avatar Sinister
Sinister
16:51 06.04.2014.

nadam se da će se ovaj narod konačno osvijestiti i početi eksperimentirati s drugim opcijama, ove dinosaure koji uništavaju zemlju treba zauvjek izbaciti iz politike, neće nam zbog toga biti bolje ali to bi bio dobar početak

VL
Deutschland_über_alles
18:08 06.04.2014.

...te licemjerje i šarlatanstvo.

VL
Avatar DvoLažni@INTELEKTUALAC
DvoLažni@INTELEKTUALAC
19:10 06.04.2014.

iju mortiša...kaj ne misliš da bi Hrvatskoj trebali neki veseli, pametni i nasmijani ljudi...umjesto vas što po osobnoj konotaciji nudite laž, spletku, nepotizam, parazitizam i namrgođeno ružno lice?...ljepota se vidi iznutra...a ti si mi ružna na svaki pogled

VL
BR
Brandfackel2
15:45 06.04.2014.

I kakve bi tek onda političke stavove imala, kakve bi onda seksualne manjine podržavala, strah me i pomisliti... Zato drugarice Mirela (nadam se da vam je to pravo ime?) što dalje od opijata jer bi se moglo dogoditi da podržite i zoofile u nastojanju da stupe u brak sa svojim četverenožnim "ljubavima"...

VL
Avatar tajar
tajar
20:05 06.04.2014.

ORAH podsjeća na nekadašnje jugoslavenske ORA-e (omladinske radne akcije). Koliko sam shvatio kroz razgovor sa Stankovićem, Holy vodi ekstremno lijevo orijentiranu zelenu stranku!

VL
Avatar puky
puky
18:05 06.04.2014.

... nedaj Boze da nam je Mirela Holi spasonosni put ... sama kaze da je nespojiva sa "desnicom" a pod tim ona podrazumijeva domoljublje, vjeru i nasu nacionalnu pripadnost ... nema infrastrukturu, "jednoumna" je u svojoj "sirini pogleda" i svesve ovo cini samo iz jednog razloga - osveta sekretaru i partiji ... sindrom napustne i otjerane zene ... u njezinoj zivotnoj filozofiji ne postoji Hrvatska i Hrvati pa bi mozda bilo najbolje da se kandidira za predsjednicu Galaksije ... strava ...

VL
SA
samazg
17:01 06.04.2014.

Koje su zasluge ove žene? Šta je pokazala svojim trudom, radom, obiteljskim životom, odricanjem bilo koje vrste? Da li je ikada sama sebi napravila frizuru, berem to? Afera oko onog maila kao da nikada nije ni bila...Dapače, evo mediji je guraju i nagrađuju na sva zvona. Čija je igračica svi znamo. Poput Foruma zadatak je spasiti partiju od neminovnog pada. Izjavila je da joj ne treba brak i obitelj. A da zna što je obitelj ili da barem cijeni takve vrijednosti, imala bi osnovnu ljudsku empatiju za one koji paklene bitke biju s drogom...Da joj dijete ( koje joj "ne treba") jednom dođe doma napušeno, ne bi ona hvalospjeve marihuani pjevala. Eto, takve nam VL i ekipa guraju pod nos. Markičku su sotonizirali, a Holly nam i protiva naše volje "treba biti sveta..."Riječi, riječi i samo riječi...Valja stati iza planova i riječi i odraditi nešto pametno i revolucionarno. Tada možda i dobije koji laik.

VL
Avatar Helena13
Helena13
17:42 06.04.2014.

Ovo degutantno pumpanje u anketama i ovo besramno propagiranje ove radikalne ljevičarske teroristkinje na "sjevernokorejanskoj" osmatračnici dolazi iz kruga oko Pravednika nad pravednicima. Kojeg li konja za trku ima ova notorna inkarnacija "volje za moći", što je predstavljen u liku veleizdajnika, još jednog u nizu nakon veleizdajnika nad veleizdajnicima. Kako protumačiti ona "slavna" haaška svjedočenja Mističnog svjedoka ili ovo skandalozno pozivanje haaške Protutužbe na izjavu Pravednika. Što Vi mislite da ovdje žive ribe, ne, ima u ovoj "zemlji građana", i slonova koji pamte! Doći ćete Vi pred svojoj Damask kao što je i Pavao došao, Vi ratoborni ateisti i agnosticiHoće li se nastaviti kontinuitet veleizdaje i veleizdajnika? Sumnjam, jer je kvocijent političke gluposti ove "mase" što se naselila u ovom komadiću zemlje između Drave i Jadrana neizmjerna! Eh, da je moći izvesti tu silinu veleizdaje njezinih reprezentanata i političku glupost njezinog naroda, ovdje bi bio život kao u raju, gdje bi nam bio kraj ne bi više nikada čuli za ekonomsku krizu, kad bi mogli to prodati u svijet bila bi to neprocjenjivo bogatstvo kakvog oni nemaju, kakvi bakrači, kakav Putinov plin, Sicilijska dolina, kuvajtska nafta, bocvanski dijamanti! Hrvatska veleizdaja i politička glupost!

VL
TM
tesla moj ponos
15:48 06.04.2014.

Ne vjerujem više nikome jer uvijek su u pozadini političke igre i nečija dodvoravanja ili podvaljivanja. Nešto staro umotano u novo je uvijek staro! Samo mi još treba marihuana!?

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
15:57 06.04.2014.

Ne razumijem zašto bi se to trebalo legalizirati lake droge? Koji je to javni interes i dobro koje se želi postići? ----- Veli Mirela: alkohol i cigarete su zlo - legalizirajmo i drogu!? ---- pa jesi ti normalna, nije nam dosta jedno zlo, pa dajmo još koje?! --- logika na razini imbecila.

VL
DI
Dingač
17:05 06.04.2014.

gledao sam kratko tu dosadnu holy i zaspao na pola emisije ... holy ima planove za sebe a to je za hrvatsku potpuno nebitno ... ova stara nafrakana političarka može postati popularna samo kod narkomana i sličnih probisvjeta. njena stranka i ona su obični paraziti ... nikakav plan ni za što ona nema osim da nam soli pamet o zelenilu i zaštiti životinja ... kad bi je pustili u prirodu za koju se navodno holy bori slomila bi nogu jer jadnica ni prikladnu obuću ne zna obuti a kamoli nešto drugo raditi. tko financira ovu nesposobnu ženu?

VL
DU
Deleted user
17:27 06.04.2014.

Eto nam Mirele opet u medijima. Nevjerojatno. Sad pocinjem vjerovati u teorije zavjere. U jednoj normalnoj drzavi, osoba koja je zbog nepotizma maknuta iz politike nebi niti smjela osnovati stranku, a kamoli da ju se smatra nekakvom alternativom danasnjoj polarizaciji politicke scene. Ako nam je ona nova opcija, onda jao si ga svima nama.

VL
Avatar El Indio
El Indio
15:35 06.04.2014.

Kako bi tek onda izgledala

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.