Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU S DALIĆEM

Nisam išao za novcem, jer u Aziji sam mogao neusporedivo više zaraditi nego ovdje...

Naslovnica 20.10.2017.
20.10.2017.
u 00:02

Ove godine zamislili smo klub stabilizirati, vratiti sponzore, ljude na stadion, pa recimo za dvije godine ući u prvu ligu. Iako, situacija u drugoj ligi sada je takva da nitko osim Gorice i nas nije ozbiljan kandidat za prvu ligu – kaže Dalić.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić (50) na intervju za Večernji list u jedan zagrebački hotel došao je iz Varaždina, još uvijek pod dojmom uzbudljive utakmice Hrvatskog kupa Varaždin – Cibalia (1:2). Našalit ćemo se; Dalić u svojoj prvoj izjavi u ovome intervjuu ne nastupa kao šef reprezentacije, nego kao privatni ulagač i zagriženi navijač varaždinskog kluba.

– Na stadionu u Varaždinu skupilo se tri tisuće ljudi, kao u dobra, stara vremena. Tužan sam što smo izgubili utakmicu, ali s druge strane i ponosan kako su ljudi navijali i vratili se na stadion. Ove godine zamislili smo klub stabilizirati, vratiti sponzore, ljude na stadion, pa recimo za dvije godine ući u prvu ligu. Iako, situacija u drugoj ligi sada je takva da nitko osim Gorice i nas nije ozbiljan kandidat za prvu ligu – kaže Dalić.

Čujemo da ste uložili velik novac u NK Varaždin, čak nekoliko stotina tisuća eura?

– Pomažem financijski, no nisu to tolike svote, ni blizu. Svi mi dajemo koliko možemo, Branko Ivanković, Davor Vugrinec... svi koji su nekad bili dio ovoga kluba. Ja nemam funkciju u klubu, moj sin je ondje umjesto mene, a cilj nam je vratiti Varaždin u Prvu ligu.     

>>Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Dramatično upozorenje ministru zdravstva: Srčani bolesnici umiru čekajući operaciju

>>Kako su se branili. Todorić je u svemu odlučivao i potpisao da je odgovoran za financije

>>Slastičar Hromalić: Torte rezane na šnite odlaze u prošlost, našim kolačima treba novo ruho

>>Micica iz Osijeka najstarija je ženka jaguara na svijetu

Ključne riječi

Komentara 7

NV
NV
09:06 20.10.2017.

Htio je reć Burba da će mo ispljuvat injega i Zdravka čim bude imao prvi poraz kao prave hrvatine i kao sve do sada,te da je njegovo domoljublje obrnuto srazmjerno prilivom novaca iz tajnih fondova prepoštenih domoljuba iz HNS.

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
20:58 19.10.2017.

Dalić je pravi hrvat izvornog nacionalnog bosanskog porijekla koji je uz dozvolu gazde Zdravka išao za lovom u HR repku jer u Aziji nemre zaraditi više jer šejkovi imaju sve više kapitala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije