Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nino Raspudić:
Povratak na članak

'O moralnom kredibilitetu Saveza antifašista najviše govori to što su Mesića uzeli za predsjednika'

Raspudić je podsjetio na Mesićev raniji govor u Australiji u kojemu je veličao NDH

Komentari 274

Avatar Sandokan
Sandokan
14:15 25.04.2016.

Nino Raspudić, u sridu! U nedjelju je u Jasenovac održan skup mrzitelja Hrvatske ii Hrvata kojem su na čelu bili Mesić, Josipović i Milanović uz "obespravljeno" mnoštvo članova udruga "civilnoga društva"! Svi skupa su bjesni jer im nova vlast uskraćuje novčana sredstva iz državnog proračuna koja su nezasluženo i nemoralno dijelili između sebe posljednje 4 godine. O nagradama namještanjem na visokoplaćene položaje da i ne govorim. Karamarko i Hasanbegoviću, samo ukidajte novac i izdržite u na svojem putu da se rješimo ovih društvenih parazita.

VL
CH
chiko
14:15 25.04.2016.

Svaka čast, konačno da netko i to spomene.

VL
DU
Deleted user
14:17 25.04.2016.

Pravi Hrvat i svaka mu je na mjestu....

VL
RA
RafaelB
14:17 25.04.2016.

Savez antifasista? Su to oni koji i danas dobivaju penzije nakon 70 godina? Koji se i danas bore da ne moraju vratit ukradene stanove kao Josipovic i njegova klika?

VL
RA
RafaelB
14:15 25.04.2016.

Sjecam se govora mesica u australiji i Njemackoj ranih 90-tih. Nije divanio tako...cak smo se i mi uplasili koji smo bili samo za slobodnu Hrvatsku...a slusam sto danas govori-...cudno...danas mi kao ustase a on antifasista...

VL
MA
Manolo46
14:18 25.04.2016.

A što to govori o moralnom kredibilitetu onih koji su za njega glasali 2005. godine, a znali su da je ovaj počinio tešku vele-izdaju dilanjem dokumenata s oznakom državne tajne, i to protivno svim zakonima, a za što bi u normalnim demokratskim državama umjesto drugog mandata dobio jedan jedinstven mandat od najmanje 40 godina - na robiji?

VL
TV
tv5378
14:22 25.04.2016.

Licemjeri I paraziti lako mjenjaju dresove.Od Jasenovca prave sprdacinu,rodjenje Isusa koriste za performanse,izmisljaju Ustase jer bit njihovog postojanja je upitna ako nema neprijatelja.Posljednja Staljinisticka oaza nece pasti bez sile.

VL
ST
strpljenspasen
14:21 25.04.2016.

Mesic je apsolutno nebitan ,izdajnik ,depar i punkompleksa.Zeli biti netko i nesto ali je u ocima naroda nitko i nista .Tako ce i umrijeti,sve vas treba pozatvarati i zabraniti vam djelovanje ..svi koji radite protiv Hrvatske Drzave ...j ... vas partizani i ustase ..vi niste normalni ..relici proslosti ..fucka se ljudima za zlocinca titu svu ostalu olos ...proslo je 70+ godina vi svi trebate psiholosku pomoc ...i oni koji vam daju medijski prostor fuj

VL
AA
AAlien
14:24 25.04.2016.

Živimo u šizofrenom društvu gdje su bivši komunisti najglasniji zaštitnici ljudskih prava i moralni tajkuni, Bivši udbaši dociraju o slobodama medija, štovaoci JBT palamude oko ratnih zločina, relativiziratori partizansko-komunističkih zločina o reviziji prošlosti. Bivši predsjednik zajapureno optužuje svoju zemlju za ustaške guje, paradira po Jasenovcu, a istovremeno bez ikakvih moralnih tegoba živi u otetom židovskom stanu. Valjda očekuje od nas da skupimo lovu za odštetu. Onaj prije njega plasira doskočice kako prepoznati ustašu, a kroz svoje izjave ogledni je primjer Maks Luburićevskog tipa crnokošuljaša. Itd, itd, Da li se mi nalazimo u nekakvom bolesnom, crnohumornom reality showu? Kako drugačije objasniti ovakve očigledne nebuloze ?

VL
TP
trias politica
14:19 25.04.2016.

Ako je Mesić najbolji za predsjednika, kakvi su tek drugi.

VL
RA
RafaelB
14:27 25.04.2016.

Govor u australiji je mesicu sluzio samo da poslje moze reci da izgubio cekove...

VL
AG
Agricola
14:28 25.04.2016.

Može taj Mesić i njemu slični ideologizirati koliko hoće, izmišljati fašiste koji ne postoje, i sijati slične paranoje, ali danas je svima jasno i to sasvim razvidno, da u pitanju nije nikakva ideologija nego lova novac, pare, money, šuška, kesa, odnosno, lažni "antifašisti" grintaju jer im netko oduzima ustaške kune koje su dobijali za parazitiranje u boljem slučaju odnosno za rad direktno protiv države u gorem slučaju.

VL
DU
Deleted user
14:34 25.04.2016.

Hvala bogu da je na nacionalnu televiziju pripušten itko sa drugačijim stavom od onih političkih analitičara koji nam već godinama ispadaju iz paštete, a lijevi svjetonazor im je toliko jasan da bi se i malo dijete zapitalo gdje im je tzv. "neovisnost". Možda se eto s vremenom javi i pokoji pošteni intelektualac i umjetnik kojemu je istina ispred političke opredjeljenosti.

VL
BI
bijeliptic
14:18 25.04.2016.

htio bi čuti od nine kakvo mišljenje ima o dva jasenovca jednog desnog i jednog lijevog di se govori da je lijevi radio punom parom od 45 do 1951- i di mislim da je moj did završio-za prvi znamo bioo bio je ustaški radnbi logor i dali je ispravno ovo za ustaški logor jasenovac-

VL
Avatar dotur vice
dotur vice
14:46 25.04.2016.

Čika stevan je najveći transformer s kraja dvadesetog na početak dvadesetiprvog veka! .....a nije da nismo videli svakakvi transformacija u istoriji ljudskog roda !?- od nevernika u vernike, od muška u žensko i obratno, iz HDZ-a u SDP ( familija milanović, kotromanović, peđa sve lažno ), od ustaškog suca do jugoslovenačkog akademika i sličnih. Od zakletog ustaše devedesetih do četnika u mantilu sa šubarom i kokardom na glavi a opanci sa kljunom na nogon transformiso se brže neg je narodna banka jugovnoslavije dodavala nule na denare sredinom osamdesetih!

VL
DA
davnor
14:25 25.04.2016.

E moj Raspudiću sada samo čekaj kad krenu pranja po tebi indeks slobodna dalmacija novi list i ostala veliko hrvatska glasila.

VL
Avatar Mihael1
Mihael1
15:04 25.04.2016.

Mesić je imao 60. godina kad je veličao NDH i ustaštvo a sada je počasni predsjednik Antifašista. Znači, bio je zreo da razluči što je dobro a što zlo. Samo zaključujem: po njegovom stavu koji he iznio u Jasenovcu oo ustašama i NDH i on je ustaša. Danas, taj isti "antifašista" Mesić osuđuje Hasanbegovića koji je, kao jedva punoljetan, govorio o tome a danas se, kao i Mesić, ograđuje od NDH. Recite mi sada, zar to nije podlo licemjerje od partizana Mesića?

VL
NE
Neonacionalist
15:02 25.04.2016.

Govoriti u današnje vrijeme nekome da je Ustaša je posve deplasirano , naime oblikovana ustaška ideologija nikada nije postojala , postojao je ustaški pokret koji se borio za nezavisnu Hrvatsku i bio je spreman surađivati sa bilo kime tko mu je u tome mogao pomoči , stjecanjem povjesnih okolnosti to su bile fašistička Italija i nacistička Njemačka, da su Saveznici imali interesa očuvati NDH Ustaše bi se brzo okrenule njima , pa Pavelić je nakon zbjega u Argentinu bio spreman prihvatiti pomoč Amerike ili Britanije da su one imale interes rušiti Jugoslaviju kao što ih je tražio za pomoč 30-tih godina ali u okviru versajskog poretka koje su sile Antante formirale iza 1.svj.rata nije bilo mjesta za NDH ,tako da se nužno morao povezati sa onima koji su rušili Versajski poredak a to su bile sile Osovine , u njihovom novom poretku je bilo mjesta za NDH kakvu-takvu . Dakle , biti Ustaša je pogotovo kod Srba bio sinonim za sve one Hrvate koji su bili domoljubno orjentirani i koji su željeli samostalnu Hrvatsku van Jugovine , sam cilj Ustaškog pokreta je ostvaren 90-tih godina konačnim stvaranjem neovisne države , a kao što rekoh ustaška ideologija nikada nije postojala van tog ključnog cilja tako da je danas sasvim besmisleno nekoga prozivati za ustaštvo , može se eventualno nekog nazivati nacionalistom , konzervativcem i sl .

VL
BA
barkod
14:46 25.04.2016.

Evo , znak da je HRT ponovno Hrvatska Televizija a ne Radmanova, Josipovićeva i Zokina. Ovo je nemoguće bilo prije nekoliko mjeseci. Bravo , Bravo ,uredniku Dnevnika 3 i Nini Raspudiću

VL
BA
barbaizamerike
15:00 25.04.2016.

bravo raspudicu samo istinu i opet istinu a ne da se prevrtljivci kriju iza antifasizma

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.