Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Istanbulska muka po Andreju Plenkoviću

Ono što iz neznanja ili podlosti insinuira (Franzi)ska Keller, a u pravilu i naši ljevičari, svodi se na tezu – ako si protiv ratificiranja te konvencije u cjelini onda si za nasilje nad ženama. Prodaju ti dakle ciglu umotanu u celofan i etiketiraju te kao zlog idiota ako posumnjaš u smislenost te kupovine.

Komentari 67

DI
Diosiario
13:47 09.02.2018.

Bravo Nino! Ni po sadašnjim zakonima nije dozvoljeno udarati žene ni bilo koga, za to postoji kaznena odgovornost, i ne treba nikakva konvencija koja bi prevladavala nad postojećim zakonima, a kojima se na mala vrata želi uvesti ideološka odrednica koja nameće nepriorodno stanje. Uostalom, kad je konvencija već Istanbulska, nek nju najprije primjene u Istanbulu i cijeloj toj državi kojoj je Istanbul glavni grad, pa ako tamo pokaže rezultate, tek onda i mi možemo raspraviti o eventualnoj ratifikaciji. Do tad nek nam ne pokušavaju prodati ciglu umotanu u celofan!

VL
Avatar 123456
123456
14:02 09.02.2018.

potpisujem svaku riječ - ODLIČNO!!!!!

VL
PP
pp
14:05 09.02.2018.

Istambulska konvencija je ljevičarska podvala kao i gotovo sve što dolazi od ljevice jer ljevičari znaju da kad bi zaista rekli ono što hoće i za šta se zalažu većina ljudi bi bila protiv pa moraju podvalit rodnu ideologiji pod zaštitu žena od nasilja (nove studije pokazuju da su i muškarac i žene podjednako žrtve obiteljskog nasilja). A to vam vodi tome da dječak od 9 godina glasom djevojčice priča na YouTubeu kako je on želio biti djevojčica pa ga je progresivna i dobra mama koja voli svoje dijete odmah odvela doktoru koji mu je propisao ženske hormone i estetsku operaciju uklanjanja muškog spolnog organa i konstrukciju ženskog ali nakon nekoliko mjeseci sada mamina djevojčica je odlučila da je nesretna i da bi ona ipak bila dečko pa ju sad dobra mama vodi doktoru da joj propiše muške hormone. Nadam se da su stavili odstranjeno muško spolovilo na led pa da ga mogu ponovno spojiti sa tijelom djevojčice koja bi sad bila dečko...ali ne tako si protiv konvencije ti si za to da se mlate žene...by Fake news i Fake left...

VL
DU
Deleted user
13:46 09.02.2018.

Poštovani Nino, zaboravili ste i da se pohvalio kako je radio na organizaciji prvog summita zemalja Zapadnog Balkana u Zagrebu 2000. Ali vidim da je to i drugima promaklo, vama vjerujem nehotično s obzirom da spominjete Višegradsku grupu i Trumpa.

VL
PP
pp
14:17 09.02.2018.

U Americi se radikalni ljevičari zalažu da je termin "muškarci i žene" proglasi "govorom mržnje" jer isključuje "70+ rodno spolnih identiteta" te nije dovoljno inkluzivan...

VL
JM
ja-ma
14:21 09.02.2018.

VL,zašto "frizirate" pluseve i minuse?Klikom na plus,automatski komentator koji podržava rečeno u članku dobiva i minus.Bezobrazno!

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
14:19 09.02.2018.

Uvijek iza svega stoji lova. Usvajanjem te konvencije nece se nista promijeniti osim sto ce nastati jos desetaka “nevladinih” udruga koje ce cicati novac iz proracuna za svoje projekte. A onih desetak izgubljenih u “rodovima” ce piskiti stojecki u zenskim weceima...

VL
MI
mirosutalo
14:52 09.02.2018.

VL je postao kopija 24 sata. Obraz mu još čuvaju Raspudić, RAcic, Ristic, Mijic i mali Petranović

VL
PP
pp
14:13 09.02.2018.

Dijete u osnovnoj školi u Americi je pozdravio svog prijatelja kojeg je znao od prije koji se prebacio u njegovu školu i upotrijebio je muško ime svog prijatelja dječaka. Ali njegov prijatelj dječak je sad postao djevojčica i ima žensko ime pa je klinac suspendiran sa nastave jer je kršio rodno spolni identitet svoj bivšeg prijatelja sada (ne)prijateljice...

VL
ST
stefj
15:14 09.02.2018.

Jako dobra usporedba - prodaja cigle na ulici, nekad tako rasprostranjeno u komunizmu... Ovo je čisti reket i očito naša vlada ide prema tome da se taj reket prihvati. Nema ništa u toj konvenciji posebno što već nema u zakonima, osim što postoji obaveza financiranja raznih udruga iz proračuna. Zato me ne čudi što se razni aktivisti bore za to, jer već rade ili će se ubaciti u takve udruge ili će ih napraviti, no mediji i političari isto žele poentirati na tome... A građani očito ne shvaćaju da će sve to oni platiti...

VL
KL
klasika
14:18 09.02.2018.

Da, činjenica je da je Most nakon Kreše Beljaka naučio lekciju da po strogom diktatu tzv. otvorenog društva i političke korektnosti (po cijenu pravde i suvereniteta) valja izbjegavati inzistiranje na nacionalnom identitetu i svemu što isti implicira. Toliko je zdušnim zalaganjem kroz medije, sveučilište, kulturu itd. sve NACIONALNO i TRADICIONALNO proskribirano. Interesantno je s koliko žara naši mediji i manjinci po forumima nasrću na hrvatske nacionalne interese. Kao da su svi studenti Pusić ili Josipovića.

VL
BO
boris
15:02 09.02.2018.

pravi foteljaš koji želi sve zaobići, ništa mu nije sveto, a ne bi čudilo da je i glup ako se ne pravi takvim

VL
JM
ja-ma
14:18 09.02.2018.

Bravo!!!!

VL
DU
Deleted user
13:48 09.02.2018.

Poštovani Nino, zaboravili ste i da se pohvalio kako je radio na organizaciji prvog summita zemalja Zapadnog Balkana u Zagrebu 2000. Ali vidim da je to i drugima promaklo, vama vjerujem nehotično s obzirom da spominjete Višegradsku grupu i Trumpa. (mogu posvjedočit snimkom s yt)

VL
DU
Deleted user
13:43 09.02.2018.

Levičari? Tko ih da prostiš tri točke.

VL
PP
pp
14:32 09.02.2018.

Društveno politički "radnici" (kad bi bar nešto radili) na dužnosti. Drugovi dejstvuju u komentarima :)

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
23:25 09.02.2018.

Evidentno je da.on kalkulira! Za razliku od Orbana, Izmetbegovića, Vučića, Fica i ostalib koji se za svoje.narode bore bez zadrške, on kalkulira s budućom pozicijom u Briselu.

VL
KA
Kantarusa
08:31 10.02.2018.

Gusani.

VL
DU
Deleted user
07:43 10.02.2018.

Mlade snage ponikle ispod skuta Granićevog MVEP(Grabar - Kitarović, Plenković, Jandroković, Milanović) zauzeli su vlast, ali o vladanju o tom potom.Servilno diplomatski,na unutarnjem planu međusobno ispunjeni antagonizmom i visokim međunarodnim osobnim ambicijama, dakle bez čvrstih nacionalnih stavova.

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
16:30 10.02.2018.

Ma baš bih volio vidjeti kako će to Plenkijeva vlada pasti. Ja ne vidim nikakvu mogućnost za takav ishod bez obzira kakav stav i o bilo čemu zauzme Plenković. Okolnosti i sastav vlade su takvi da ona sigurno izdržava da kraja mandata bez obzira na sve. A nakon toga opet Plenković poslije Plenkovića. Zašto? Zato što u RH ne postoji relevantna politička snaga koja je jača od bezličnog i blijedog Plenkija i zato što on dinamički namiruje sve moguće uhljebe i ideološke suprotnosti pa nema straha da će ga netko od dizača ruku u Saboru izdati. To danas neće moći niti Crkva. Zašto bi Istanbulska bila prijelomna, a pobačaj ne? Inače hoće li mi netko konačno objasniti što je to rodna ideologija, u kojim paragrafima Istambulske je definirana i zašto je opasna?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.