Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Ninčeviću potvrđeno 10 godina zbog ubojstva zaštitara

Sudac Igor Ninić osudio je Ninčevića za ubojstvo R. Bakovića na devet godina, a za ranjavanje M. Barića na godinu i pol te mu je izrekao jedinstvenu kaznu zatvora od deset godina.

Komentari 2

MO
mozel
18:30 09.02.2010.

Jednoga ubio a drugoga nije uspio ubiti,a sudac ga sudi u Splitu na 6,5 godina zatvora.Splitski sudac nema znanja za sudenje.Daje provalio negdje u stan trebao bi dobiti kaznu 6,5 godina a ne za gotovo 2 ubojstva.Ovaj tip bi treba imati na ledjima barem 15 do 20 godina zatvora.Kada se uzme u obzir jedan ljudski zivot koji ne vrijedi nego 6,5 godina kazne pocinitelju.Toga sutca treba razrjesiti sutske duznosti.

VL
AN
Andreeejjj
20:36 09.02.2010.

Jbte, koje mile i smijesne kazne kod nas za ubojstva i teska ranjavanja??? Pa zar nije maximalna kazna za ubojstvo 40 godina? Pa sta se mi idemo i zasto? Oduzmes zivot, daj svoj i to bi bilo najpravednije! Koje sudstvo i pravosudni organi, sacuvaj Boze, fuuuuuuuujjjj... NIKADA U EU, nikada!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.