Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:
Povratak na članak

'Ja sam uvijek spreman i za dom i za domovinu, ali to je i ustaški pozdrav'

Činjenica je da je to bio ustaški pozdrav i da vrijeđa određene ljude, ali je i činjenica da su ga HOS-ovci koristili u Domovinskom ratu, rekao je Grmoja

Komentari 8

DU
Deleted user
15:10 20.12.2016.

a kune volite posebno vi iz sabora a radite tako kvalitetno da ne zaslužite ni minimalne plaće, a raspredati o svemu da vam prođe vrieme to znate baš liepo

VL
Avatar plavidecko
plavidecko
17:56 20.12.2016.

Licemjerima nije smetao taj poklič u Tompsonovoj budnici ni HOS koji je išao u Oluju i Bljesak pod tim poklićem. 20 godina to je bilo OK i sad odjednom licemjerima smeta. Znači li da ako je "ta dom spremni" ustaški pozdrav da su Hrvatsku oslobodile ustaše pošto se je pozivalo na obranu doma i oslobođenje od neprijatelja tim poklićem?? Znači li da je Hrvatska uspostavljena ustaštvom?' Dali je tada Hrvatska ustaška država?? Ako je taj poklić ustaški i zabranjen onda DA, onda je Hrvatska ustaška država po tvrdnji svih licemjera koji su sad protiv tog pozdrava. Kome smeta neka ide van iz "ustaške"države. Ja sam nikad ni mrava nebih zgazio, niti služio vojsku al nedam kenjat po onima koji su proljevali krv za mene/nas sve i da nam YUGOnostalgićari podmeću sad ustaštvo. NEDAM!!

VL
AM
AMD------------------------
12:55 20.12.2016.

tocno je rekao,hrvatska nema ljevicu,koja se brine o radniku,seljaku,socijalnoj pravdi. ti koji se tako imenuju ,to definitivno nisu,nazalost.

VL
BA
bakulušić
22:55 20.12.2016.

Obzirom da su ustaše bili i Hrvati, teško je razlučiti što je ustaško a što hrvatsko. Od zraka i vode do kruha i pozdrava. Slavko Goldstein je tražio da se zabrane i neke narodne izreke i poslovice jer ih je Ante Pavelić često koristio. Apsurd do apsurda! I klonite se ćorava posla. Ustaše su pobijene i nema ih više. Mogu ih viđati samo oni koji imaju nadnaravne sposobnosti, oni koji imaju priviđenja i oni koji u svakom Hrvatu vide ustašu. Pametnom dosta!

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
11:42 21.12.2016.

Pa što ako su ga koristili Hosovci?! Nas 99 % u Domovinskom ratu ga nismo koristili!

VL
Avatar plejer_as
plejer_as
22:41 20.12.2016.

HOS je 1991. kao nelegalna, stranačka vojska bio van zapovjedanja vrhovnog zapovjednika RH

VL
Avatar dobry
dobry
16:35 20.12.2016.

Karamarko i Predsjednica su nam "zakuhali" ovu "puru" koju ne možemo progutati. Pametan je bio Mesić koji ovakva srnj nije dopuštao. Nije mi jasan sad.o.mazo.hizam onih Hrvata koji nas uporno nastoje svrstati na stranu zemalja gubitnica II Svj. rata, kada je jasno da su za opstanak države Hrvatske samo i jedino zaslužni hrvatski partizani i antifašisti!!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.