Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasnogovornik Mosta

Grmoja: I ja i Šimić čvrsto stojimo uz Petrova

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.12.2015.
u 11:32

"Ne raspada se Most iako ga već mjesec i pol pokušavaju srušiti, a u to su upregnuli svu mašineriju. I Miro Šimić i ja smo čvrsto uz Most i Božu Petrova", rekao je Grmoja Hini

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja poručio je kako se Most ne raspada te kako i on, ali i Mostov izabrani zastupnik i predstavnik Građanske opcije grada Osijeka (GOGO) Miroslav Šimić, čvrsto stoje uz Most i Božu Petrova.

– Ne raspada se Most iako ga već mjesec i pol pokušavaju srušiti, a u to su upregnuli svu mašineriju. I Miro Šimić i ja smo čvrsto uz Most i Božu Petrova – rekao je Grmoja Hini. 

S obzirom na to da se glasnogovornik Mosta Grmoja tijekom zadnjih nekoliko dana nije pojavljivao i davao izjave, a umjesto u Zagrebu, gdje su u tijeku pregovori Mosta s koalicijom Hrvatska raste oko mandatara, otišao je u Metković, u javnosti su započela nagađanja da se on, nakon što je Domoljubna koalicija odbila tripartitne pregovore, distancirao od Petrova. 

Noćas je također dodatnu sumnju u raskol u Mostu izazvao i post na GOGO-ovu Facebook profilu u kojem se navodi da je na sjednici njihovog Glavnog odbora odlučeno da se Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća te da kao saborski zastupnik nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim strankama i davati podršku mandataru.

Šimić je, međutim, jutros poručio kakao čvrsto stoji uz Petrova te kako Most nije i neće izgubiti saborskog zastupnika. 

>> Šimić: Ostajem uz Božu Petrova, ne pada mi na pamet rušiti Most

Komentara 16

DU
Deleted user
11:55 22.12.2015.

Čvrsto stojite na vreći uktradenih glasova svojih birača,ti si rekao da ste vi drugačiji,po čemu?

Avatar Cinco
Cinco
11:55 22.12.2015.

Kolman s koji ulaziš u koaliciju: Drago mi je da je ovaj sitni šovinist i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i Bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme

Avatar galeb100
galeb100
12:19 22.12.2015.

Grmoja, ja sam mislija da si ti mudriji ćovik... i ja sam dao glas i zajeba se ko nitko napusti tog bolesnika spasi obraz.... ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije