Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jesmo li to mi?'

Grmoja: Premijer bi trebao reći s kim je to Hrvatska u hibridnom ratu

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
28.11.2017.
u 14:36

'Tko su suradnici koji vode rat protiv Hrvatske?', pita se Grmoja

Mostov Nikola Grmoja ne zna, kaže, s kim je Hrvatska u hibridnom ratu, ali i poručuje kako nije dobro da se svaka kritika vlasti naziva hibridnim ratom. Zato poziva premijera da kaže s kim to Hrvatska ratuje.

- Ja ne znam s kim je Hrvatska u hibridnom ratu, sigurno da određene zemlje i sile imaju nekakve svoje interese na području RH, ali nije dobro da se bilo kakva kritika vlasti proglašava kao nekakav hibridni rat i ja to ne mogu nikako prihvatiti. Mislim da bi premijer trebao reći s kim je to Hrvatska u hibridnom ratu, tko su suradnici koji vode rat protiv Hrvatske, jesmo li to svi mi koji na neki način kritiziramo poteze vladajućih. Ja mislim da upravo u tom smjeru ide premijer i njegov PR. I svi oni koji pokušavaju kritizirati i nešto upozoravati su okarakterizirani kao da vode nekakav hibridni rat protiv RH. Sve što radim u svom političkom djelovanju radim upravo u korist RH kako bi ona bila uređenija i pravednija država – komentirao je Grmoja.

Galerija - Plenković u Budimpešti: Glavna područja hrvatskog interesa su infrastruktura, luke i turizam

Nikola Grmoja
1/7

Upitan da komentira priču o Vladimiru Šeksu kao suradniku Udbe, Grmoja kaže da to ne bi više komentirao, da je on sada problem Andreja Plenkovića i HDZ-a.

- Činjenica je da on bio operativna veza službe državne sigurnosti. Ja sam svjestan da oni sad pokušavaju to umanjiti. Bio je čak danas neki komentar u jednim dnevnim novinama u smislu da ovo što je Šeks napravio je kamilica prema Perkoviću. Znači poruka je da Šeks nije bio veliki Udbaš, nego mali – kaže Grmoja kojega, dodaje, ne čudi da je Šeks lako došao do materijala iz Državnog arhiva koje je o njemu prikupljao novinar koji je objavio priču o tome da ga je Udba vodila pod imenom "kolega".

- Znamo da je čovjek koji je na čelu arhiva recenzent njegove knjige i očito je da je on dojavio podatke koji dosjei su pregledavani što nikako nije u redu – naglašava Grmoja.

Osvrnuo se i na priču oko prodaje Vupika Agrokoru o kojoj je jutros u sabornici govorio Božo Petrov, pa je na pitanje planiraju li podnijeti kaznenu prijavu odgovorio da misli da su Mostovci podnijeli dovoljno kaznenih prijava.

- Kolega Josip Borić me zove da sam CSI Metković. Ja bih mu poručio da možda jesmo CSI, ali nismo Udba. I nismo CSI Metković nego CSI Hrvatska jer nas ima svugdje. Učinit ćemo sve da ovaj kriminal koji oni žele zataškati i gurnuti pod tepih izađe na svjetlo isto kao što smo učinili s arhivima – zaključuje Grmoja.

Pogledajte i video: Juncker uštipnuo Plenkovića

Komentara 51

DU
Deleted user
14:47 28.11.2017.

Aca Stankivić vodi jedan takav hibridni ured na HTV u ....idemo forumaši nastavite niz

GE
genex
14:49 28.11.2017.

ti prvi koji lažima i podmetanjima destabiliziraš zemlju samo zbog toga jer vam ga je plenki zabio do balčaka.smrade jedan, sjeti se samo kojim lažima ste srušili karamarka,reci ovom narodu tko vam je dostavljao lažne dokumente i tko vam je rekao da pobjeđujemo u arbitraži s molom.to su ti koji vode hibridni rat protiv hrvatske.

JA
Jania
14:53 28.11.2017.

Koji tupander ovaj Grmoja! Opila ga slava i borba da sačuva fotelju. Pritom glumi Pernara da bi pridobio glasače, to je sve što zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije