Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO U SEKUNDI

Nikada nemojte ovdje držati novčanik: Pogledajte kako je ova žena ostala bez njega

09.02.2022.
u 10:41

Krađu je snimila nadzorna kamera trgovine

Krađa koja se dogodila u Cypressu pokraj Houstona u američkoj saveznoj državi Teksas trebala bi biti poruka svima jer pokazuje da kradljivcima ništa ne stoji na putu kada je u pitanju njihov plijen.

Nadzorna kamera u jednoj trgovini snimila je kradljivicu koja je ženi ukrala dizajnerski novčanik s kolica za kupnju na kojima je sjedilo njezino dijete.

U trenutku krađe žena je bila okrenuta leđima svojim kolicima i gledala je u policu tražeći ono što treba kupiti. Kraj nje je prolazila druga žena koja nije propustila priliku te je ispred djeteta gotovo neprimjetno uzela novčanik i samo nastavila hodati.

Nedugo nakon toga, pokradena žena shvatila je da je opljačkana pa je sve odmah prijavila osoblju trgovine, a krađu je snimila nadzorna kamera trgovine.

Članak je izvorno objavljen u veljači 2019. godine.



 
Ključne riječi

Komentara 7

SN
sasa.novak.58
11:01 09.02.2022.

Ajde što joj je ukrala novčanik, ali dizajnerski novčanik.

PP
pavisic.pajo
14:08 09.02.2022.

Meni se to ne može dogoditi.Danas sam bio u pekarnici sa 10 kn, a dva pereca su koštala 7 kn,

VI
vidum
18:13 09.02.2022.

Zar me netko treba savjetovati da ga ne držim tu? Amerikance, očito, treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije