Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogoršanje epidemiološke situacije
Povratak na članak

Nikad više novih zaraza u Europi, svijetu i SAD-u

U SAD-u je jučer zabilježen novi najviši dnevni porast broja zaraženih od početka pandemije, čak 91.530 novozaraženih i četvrti proteklih sedam dana iznad 80.000. Broj mrtvih blago raste, tri dana iznad tisuću.

Komentari 5

Avatar abakus
abakus
09:45 30.10.2020.

Pogledajte obavezno intervju koji je jučer imao prof. dr. Valerije Vrček, inače redoviti profesor na farmnaceutsko biološkom fakultetu i predstojnik Zavoda za organsku kemiju, dakle vrhunski znanstvenik i stručnjak, na Podcastu Velebit. Činjenice koje iznosi u svezi ove pandemije i svih posljedica mjera koje se donose (a donose se bez ikakve znanstvene podloge) vrlo su alarmirajuće.

VL
DU
Deleted user
09:27 30.10.2020.

80% je lažno pozitivnih par ljudi imaju problema sa zdravljem i radi se o onkološkim bolesnicam od prije to samo govori koliko su naše bolnice loše a ne o pandemiji

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
09:50 30.10.2020.

Imate najnoviji holivudski film "Songbird" koji nam već najavljuje što nas još čeka u bližoj budućnosti.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
09:17 30.10.2020.

Naslov bi trebao glasiti : nikad više oboljelih u Evropi , Sad-u i ostatku svijeta .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.