Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podvig

Nik Wallenda prešao Niagarine slapove hodajući po užetu

hod po užetu,nik wallenda,nijagarini slapovi (1)
Reuters/PIXSELL
16.06.2012.
u 10:58

Wallenda je hodao po petstotinjak metara dugom i pet centimetara debelom užetu, a za podvig mu je trebalo oko 25 minuta

Poznati američki akrobat Nik Wallenda jučer je nadmašio samog sebe - po noći je prešao iznad Niagarinih slapova hodajući po petstotinjak metara dugom i pet centimetara debelom užetu, postavljenom na visini od 45 metara. Ovaj posve neuobičajen prelazak američko-kanadske granice trajao je oko 25 minuta, a sve su promatrale stotine tisuća ljudi.

Wallenda se prije podviga pomolio sa suprugom Erinderom, koja je i sama hodačica po užetu i koju je Wallenda zaprosio - pogađate - na užetu, te njihovo troje malodobne djece.

Tridesetrogodišnji Wallenda ima bogato iskustvo raznih akrobacija, no ovo je bio pravi izazov čak i za njega. Ispričao je kako se inače usredotočava na uže po kojemu hoda kako bi njegovo tijelo moglo slijediti gibanja užeta, no ovdje to nije mogao jer je dolje mogao vidjeti samo vodu, a gore gustu maglu.

- Bio je to vrlo jedinstven i čudan osjećaj - otkrio je Wallenda.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar deja
deja
13:27 16.06.2012.

@mensa nije to bilo samo zbog jedinstvenog osjecaja, dobio je on puno novaca za to.

Avatar MENSA
MENSA
13:21 16.06.2012.

GDJE JE TU PAMET? Da je ovo čovjek napravio da bi kome pomogne ili da bi koga spasio, bio bi to čin vrijedan svake hvale i poštovanja. Ovako, to je samo čin budale koja neogovorno reskira svoj život zbog "jedinstvenogvenog i čudnog osječaja". Bilo bi dobro da oni koji su odobrili ovu bedastoću, u buduće, prije izdavanja "odobrenja" , potpišu i ugovor kojim se obvezuju brinuti o djeci takvih spodoba u slučaju njihove pogibije (a to je samo pitanje vremena).

NI
ninazagreb
15:59 16.06.2012.

hmm 3 komentara, jedan izbrisan, drugi komentar vezano za lovu, i treci pun negativne energije, lol! I ljudi moji zato je nasa drzava takva kakva je. Samo mislite o tko i koliko je netko dobio hah! whatever!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije