Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

Nijemci žele politiku neovisnu o SAD-u

Čini se kako je skandal o prisluškivanju ipak načeo odnos između SAD-a i Njemačke. Najnovija studija pokazuje: većina Nijemaca želi politiku svoje države koja ne ovisi o Sjedinjenim Državama

Komentari 15

TO
tomzag
09:29 11.09.2014.

Ovo apsolutno nije istina. Ljudi u Berlinu, Rimu i Parizu podržavaju Putina upravo iz razloga jer shvaćaju koliko su njihove vođe marionete. Progledali su i hoće vlastitu nacionalnu politiku, a ne biti posprdak SAD-a. Međutim, pitanje je kako to izvesti. Peres se hvalio kako svojom sposobnošću židovi doslovce kupuju EU. Zna se i tko je gazda u SAD-u i čiji su novci. O medijima da ne pričam. Zato i Rusiju treba pokoriti, jer je "loš primjer". Treba je ponovno vratiti u doba pijanog Jelcina, jeftinih prostitutki i isisavanja resursa van zemlje. Zato je Putin diktator Putler, iako je Jelcin, de facto, imao veće ovlasti od njega. Ali zapad mu je tepao kako je taj sistem bio "superpredsjednički". Doslovce. Jer super je kad su domicilni narodi pokoreni i bez vlastitog ja. Špijuniranje Njemačke i izjava "fuck the EU" visokog dužnosnika SAD-a, govore mnogo po tom pitanju.

VL
Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
11:33 11.09.2014.

Nije mi samo jasno zašto je netko dao minus ovom korisniku iznad mene (tomzag) kad je čovjek izrekao potpunu i jedinu istinu! Volio bi te što dijele minuse priupitati neka ponude svoje kontraargumente da ih svi vidimo odn pročitamo!

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:07 11.09.2014.

Ha,ha, ha...pa zar njima jos nakon 70 godina nije jasno da su okupirana zemlja i da mi nemamo nikakve namjere ikad otici, zato su nase vojne baze jos i u Italiji, Japanu, Juznoj Koreji itd. Pa nismo ih okupirali zato da di otisli nego da bi ih drzali okupirane. Jedini slobodni dio bila je kratko vrijeme istocna Njemacka jer su Rusi otisli, ali smo mi brzo i to okupirali i onda sve ostale istocno Europske zemlje, samo su nam Bjelorusija i dio Ukrajine jos ostali za okupirati.

VL
KO
kojesta
21:17 12.09.2014.

ove studije su ocito kupljene odn. nemaju veze sa stvarnoscu. citala sa na tisuce komentara u neov. njem. medijima i svi - svi - idu u jednom pravcu. zgrazanje nad merkel. politikom i gadjenje nad ovim stanjem (usa, nato, ttip, ratne igrice i sl.) svi zele van i eu-tvorevine.

VL
GV
golub Vaso
13:44 11.09.2014.

SAD vode europu u propast, žele da europljani ginu ako treba, za njihove sebične interese.

VL
AA
aabbcc
13:59 11.09.2014.

Čak 57 posto Nijemaca smatra da bi Berlin trebao voditi ______ puno Njemaca smatra da su odrasli i da ih Markel moze voditi kao neki zreo i ozbiljan politicar...Jadan je taj narod i njihova sloboda.

VL
PL
plotto
13:21 11.09.2014.

Sa korporacijom USA upravlja zločinački kartel ,čiji su članovi pripadnici izabrane sekte,koja je iznad svih Amerikanaca i iznad svih zakona,Zauzeli su sve pozicije i sve je 100% pod njihovom kontrolom.Tako drže za jaja i većinu država EU. Svima diktiraju što trebaju raditi i kako trebaju živjeti.A sve j počelo sa kontrolom novca.John F. Kennedy je pokušao vratiti Federal Reserve u ruke naroda,ali su ga ti gangsteri likvidirali.Kako je lako bilo likvidirati američkog predsjednika,za razliku od npr. D.Rockfellera.

VL
AA
aabbcc
08:49 12.09.2014.

Mnogo godina je proslo od rata i Njemcima treba vratiti pravo glasa, slobodu odlucivanja na referendumima za EU, Nato, euro..itd. Radnicima vratiti Sindikate, jer njihovo nije da sluze interesima Kapitalista . Strane okupatorske trupe jednostavno vrnuti doma jer Njemcima ne trebaju.

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
17:19 11.09.2014.

Prusa i Rusa - 200 milijuna..minimum

VL
Avatar abcd
abcd
16:12 11.09.2014.

Naravno da ne zeli nitkomsudjelovati u teroristickim akcijama skupa sa SAD-om. Ima i iznimaka, engleski, saudijski i zidovski teroristi.

VL
IR
.Iran
17:57 12.09.2014.

Ista bratija lupa istu Putinovu propagandu kao i uvijek. Zalosno, ali istinito

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.