Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kaže znanost
Povratak na članak

Nijemci su novim zakonom o trećem spolu priznali realnost

Treći spol zapravo su transrodne osobe koje ne žele odlučiti jesu li muško ili žensko.

Komentari 31

PR
prigorka
02:34 03.01.2019.

treceg spola nema ,ovo je ludost ,kraj cicilizacije

VL
ZI
zimerman
06:23 03.01.2019.

Čestitam drugovi ljevicari , ponovo ste pobijedili ,svaka vaša pobjeda je početak novog kraja .Zalosno je sta ste uradili od zapadne civilizacije ocigledno je da nećete stati dok je totalno ne unistite.

VL
ZR
Ze Roberto u
23:40 02.01.2019.

nataša Jokić....ti samo podijeli svoju djecu na tri spola (ako ih imaš), a nas Hrvate pusti da živimo u svojoj vjeri

VL
MA
Marsijanac
02:39 03.01.2019.

Ma da, 2 jezika, 3 oka , dvije glave ....sve je to normalno. Globalisti su odveli Svijet u 3:00PM.

VL
DO
domxerex
03:01 03.01.2019.

Drugovi i drugarice, moram vas razočarati ali ni to sa 6 nije tako jednostavno! Možete imati muškarca koji misli da je muško i voli žene koje misle da su ženske. To vam se dragi urbani intelektualci piše kao MMFF. Možete imati ženu koja misli da je žena i koja voli muškarce koji misle da su muškarci. To se piše FFMM. To je onaj dosadniji i mrskiji dio pučanstva dragim levičarima. Zabava počinje sa muškarcima koji misle da su žene i vole transrodne osobe koje misle da su muškarci. To se piše MFTM. Sada lijepo uzmite papir i olovku i izvolite pravite kombinacije koliko vam volja. Da bude zabavnije zamislite tek situaciju kada muškarac promjeni spol u ženski i poželi biti lezbijka koja voli transrodnu osobu koja želi biti žena, a može i obrat. Prava zabava počinje kada uključite peti i šesti spol. Hahahahaha! Onda doslovno ne znaš tko koga ... Prava naprednjačka urbana inteligentna zabava za drugove i drugarice dečkice, djevorčake, dvospolce i tko zna što sve. Kako je krenulo kada netko dobije dijete biti će dobro ako ne laje i ne maše repom.

VL
MI
minolta
23:53 02.01.2019.

koliko onda jedan ugostiteljski objekat mora imati različitih WC, 1 muški heteros. 1 ženski heteros. 1 za lezbijke 1 za gej 1 za koji nisu ni muško ni žensko 1 žene koje misle da su muškarci 1 muškarce koji mislee da su žene a to je tek početak jer pitanje je npr. smiju li dva geja u isti wc, iz istog razloga kao što muško hetero ne ide u ženski hetero WC. izgleda zabava tek počinje :O

VL
ST
stefj
23:57 02.01.2019.

Hm, jel netko pročitao taj zakon? U načelu se to odnosi na dvospolne osobe, a ne transeksualne i tko zna kakve psihičke odluke... Njemačka je ovim zakonom htjela pravno riješiti i problem tih osoba, jer one stvarno mogu biti i muško i žensko ili niti muško niti žensko...

VL
NE
Nepokolebljiv
05:43 03.01.2019.

Gdje je tu ravnopravnost?! Moj auto i ja se razumijemo gotovo telepatski, on zna kako se osjecam i prilagodi se mome raspolozenju. Mi se volimo i zelimo se vjencati. Kada ce biti zakonom regulirano da auto i osoba mogu sklopiti brak?

VL
ZA
Zagy154
06:04 03.01.2019.

boktedragi,a kak se ono zove taj treci spol. stvarno ste otisli vrit

VL
PR
&primjedba
23:27 02.01.2019.

gnjusno!!

VL
Avatar Cat
Cat
07:59 03.01.2019.

Uz sve dužno postovanje prema tituli to kaj pišete je bulshit. Kada se homoseksualnost skidala s popisa bolesti jedini argument koji je dan da ih je previše da bi to bila bolest i da je to stanje neizlječivo. Mnoge bolesti su neizlječive, poput AIDS-a ili shizofrenije, pa nikome ne pada na pamet da shizofreničare proglasi normalnim ili da AIDS nije bolest. Na prijedlog dr. Roberta L. Spitzera homoseksualnost je političkom odlukom izbrisana s liste poremećaja. Sada se to čini i s transrodnim poremećajem. Spomenuti dr. Robert Spitzer, profesor psihijatrije na Sveučilištu Columbia pokajao se zbog gore navedenog i u daljnjoj svojoj karijeri sudjelovao je u liječenju homosksualaca i to s 60% uspješnosti. Poznati austrijski psihijatar E. Ringel kaže: “Homoseksualnost nema nikakve veze sa nasljeđivanjem, predispozicijama ili hormonalnim poremećajem, ona je zapravo neurotski simptom, školski primjer jedne seksualne simptomatike iza koje se zapravo krije neki poremećaj osobnosti.” Isto vrijedi i za transrodne osobe.

VL
VJ
vjaceslav
08:18 03.01.2019.

eto do čega je njemačku dovela osoba koja nema djece, a isti scenarij čeka francusku jer i nju vodi takva osoba!

VL
DU
Deleted user
08:32 03.01.2019.

kcer miisla kod ove prof na terapije. nakon njih vise ju nisam poznavao, potpuno je postala neovisna i vise nije htjela nikoga slusati jer su joj rekli da je ona svoja i slobodna osoba. sada imam jos veci problem a ova "prof" naravno samo govori da smo mi roditeljji krivi za sve. ne saljite joj djecu jer cete dobit inazad mala cudovista.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:42 03.01.2019.

realnost je da su eu banka iz ničega 'stvorila' nekoliko tisuća milijardi eura i to podijelila bankama. realnost je da ste vi uzeli kredit od banke, koja taj novac fizički nema, ali ćete joj vi vratiti fizički sav novac plus kamate. realnost je da svi nismo jednaki, da nemamo iste sposobnosti, ni mogućnosti, iz kojekakvih razloga, al opet želimo imati isto kao i oni drugi, sposobni. realnost je da djeca ne uče, pojma nemaju, znanje im je bijedno, al su gotovo svi odlikaši. na natjecanja ionak odlaze lumeni, ali mi iz toga radimo zaključak da smo fenomenalni.

VL
BA
Barak
10:00 03.01.2019.

treci spol ne postoji .postoje samo bolesni ljudi

VL
UR
Urednik2
21:09 04.01.2019.

Treći spol je realnost i nije priznat u samo u Njemačkoj. Riječ je o stanju s biološkom i psihološkom podlogom koje izlazi iz kategorije psihičkih poremećaja. Trebat će vremena da se i u nas to prihvati.

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
07:20 03.01.2019.

natasa ja bih rado tebe upoznao kakav komad zene

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:44 03.01.2019.

sve je u glavi, i sve su to psihički poremećaji, kako god to nekog vrijeđalo ili se ne slaže. produžetak vrste, a to je glavni cilj svake vrste, svakog živog bića, je temelj ovog svijeta. ako ćemo svi biti homoseksualci, naša brojnost će pasti, i mi ćemo nestati s ovog svijeta (samo u teoriji... nema planet sreće s nama). sve ove igre i ludorije političara su jeftin, ali opasan populizam. proglašavati ovakve stvari normalnima, i svako ispitivanje ili protivljenje kažnjavati, je put u sukobe, revolucije. koje se događaju uvijek kad jedna manjina zavlada većinom, a većina se jednom probudi i raščisti sve nečistoće koje su joj nalijepili. sukobi, svjetski ratovi, su počinjali uvijek kad je nevjerojatna manjina ovladala sa preko 95% svega. i počela štetiti većini. mi smo trenutno baš u toj fazi, svijet. ako smo svi jednaki, čemu onda tolko propisivanje kad netko ima prednost...? ako smo jednaki, zašto grabe kopaju muškarci, a u uredima sjede uglavnom žene?

VL
AA
aabbcc
12:10 03.01.2019.

Posteno, ima sve zene da budu treci spol pa neka se muski misle !

VL
SI
sidzim
11:16 03.01.2019.

Sljedeći su na redu pedofili za koje će doktori sa filozofskog utvrditi da su samo ljudi sa potrebama!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.