Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski disident
Povratak na članak

Nijemci šalju avion po Navaljnog. Ako bude u stanju odvest će ga u Berlin

Navaljni, žestoki kritičar predsjednika Vladimira Putina, počeo se osjećati slabo u avionu za Moskvu u četvrtak ujutro nakon što je u kafiću na aerodromu popio čaj u sibirskom gradu Tomsku.

Komentari 8

Avatar Idler
Idler
23:11 20.08.2020.

A jel to onaj Putinov čaj...s radioaktivnim izotopom 😁

VL
VA
vadis1
13:50 21.08.2020.

Pozvao Staljin na svecanu veceru uzvanike koji su mu smetali, imedju ostalog ponudjene su im bile i gljive. Sutra dan su svi oboljeli i poceli umirati. Staljin naredi da se jedan od uzvanika treba likvidirati. Na upit zasto? Staljin odgovori, taj sinoc nije jeo gljive.

VL
DU
Deleted user
00:57 21.08.2020.

vrlo je tesko voziti bicikl sa vjetrom u lice

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:02 21.08.2020.

taj covjek uziva 2% podrske, financiraju ga stranci, da je netko htio njegovu smrt davno bi nestao. najbolje ignorirati.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:32 21.08.2020.

INjemacka je postala mjesto za otpad i za smjestaj izdajnika,koliko ih je pobjeglo iz Rusije i ruski drzava u Njemacku,ali izdajnici i petokolonasi,nece dugo,bravo za onog koje to ucinio,ako je istina,jer kad je Nevaljalin vidio da nema sanse protiv Putina,onda se sam pokuso otrovati,u prisustvu svoje ljubavnice,jer daga je Putin pokuso otrovati,on bi vec bio pokojni odavno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.