Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DAJU SE ZASTRAŠITI
Povratak na članak

Nijemci: Očekujemo napade terorista, ali nećemo promijeniti svakodnevne aktivnosti

Ukupno 67 posto ispitanih izjasnilo se da će se i dalje kretati slobodno na otvorenom

Komentari 5

GD
Gospon Drug
13:46 30.07.2016.

S migrantima u Europu je uveden i terorizam koji ce i dalje biti aktivan.Nema nikakvih naznaka da bi mogli očekivati tome kraj...

VL
CU
cungalunga
13:10 30.07.2016.

Očekujemo terorističke napade?? Zapanjuje me lakoća kojom se to izgovara kao da je netko prolio mlijeko. Ali želimo da teroristički napadi postanu dio svakodnevice prosječnog europljanina?

VL
DU
Deleted user
13:53 30.07.2016.

Europljani moraju promjeniti način ponašanja i razmišljanja ako žele "pobijediti" terorizam. U svim slučajevima do sada napadi su izvedeni u velikim gradovima na mjestima gdje se okuplja veliki broj ljudi.

VL
AB
abdulah
21:35 30.07.2016.

evropljani,jao si vam majka,ovaj rat ne mozete pobijediti,gotofi ste,dovoljno je pogledati onaj video sa frankfurtskog aerodroma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.