Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO U VRT

Nijemac nazvao policiju svojoj supruzi iz nevjerojatnog razloga: 'Bio je prestrašen'

GER, DFB Pokal, SC Freiburg vs RB Leipzig
EXPA/ Eibner/ Tabea Guenzler
10.09.2022.
u 18:42

Policija je izvijestila kako se čulo u razgovoru da je bio prestrašen dok je razgovarao sa službenicima na telefonu

Iako nema fizičkog ni verbalnog konflikta, neki Nijemci pozvat će policiju kad se i najmanje osjećaju ugroženima u svom domu. 

Tako je jedan muškarac iz Nussdorfa im Chiemgau pozvao policiju jer njegova supruga nije prestala pričati, prenosi Fenix Magazin. 

Policija je izvijestila kako se čulo u razgovoru da je bio prestrašen dok je razgovarao sa službenicima na telefonu, a u jednom trenutku je pobjegao kroz kuću u vrt. 

Na njegovu nesreću, žena je krenula za svojim suprugom u vrt i nastavila razgovarati s njim. Policija je izvijestila kako je žena bila ''očigledno jako pijana'' jer se vratila pučke fešte, a problem je razrješen jer je par s policajcima uspio postići kompromisno ''prostorno'' odvajanje.

>> VIDEO Zaključao se u stan i prijetio samostrelom: Otišao nakon 25 sati čim je dobio hranu iz McDonald'sa

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
20:37 12.09.2022.

pokušaj ubojstva blebetanjem, ........za sve postoji prvi put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije