Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE MU JE PAMET BILA

Nijemac blokirao vrata vlaka kako bi spriječio njegov polazak, a razlog je nevjerojatan

Pixabay
29.08.2022.
u 19:54

U međuvremenu je osoblje vlaka obavijestilo saveznu policiju, koja je potom zapisala osobne podatke mladića. On i njegova četiri suputnika tada su morali izaći iz vlaka i bili su isključeni iz daljnjih putovanja.

Kad si gladan, nisi svoj, rečenica je koja se često koristi kad su ljudi vidno razdraženi jer su gladni. Međutim, slučaj 23-godišnjeg mladića iz Njemačke dokaz je da glad ne može biti izlika za suludo ponašanje. Naime, mladić je blokirao vrata brzog vlaka InterCity-Express (ICE) kako bi ga zaustavio jer mu nije stigla hrana koju je naručio.

Više detalja o neobičnom incidentu iznijela je lokalna policija, javlja Fenix-magazine.

Mladić iz Ottobrunna u Bavarskoj u nedjelju je rano ujutro blokirao vrata ICE-a i tako na kratko vrijeme zaustavio polazak iz Fulde u smjeru Münchena.

Pokazalo se da je to učinio jer je naručio hranu za sebe i svoja četiri suputnika. Kako hrana nije stigla na vrijeme, stao je na vrata vlaka i pokušao odgoditi putovanje dok mu ne dostave ono što je naručio.

Tek kada mu je dostavna služba predala hranu na peronu, 23-godišnjak je pustio dugme koje je blokiralo vrata. U međuvremenu je osoblje vlaka obavijestilo saveznu policiju, koja je potom zapisala osobne podatke mladića. On i njegova četiri suputnika tada su morali izaći iz vlaka i bili su isključeni iz daljnjih putovanja.

Osim toga, protiv 23-godišnjaka je pokrenut prekršajni postupak. Zbog sebičnog postupka, vlak je sa stanice u Fuldi krenuo sa četvrt sata zakašnjenja.

VIDEO: Dvojica pilota potukla se u kokpitu tijekom leta, osoblje moralo intervenirati

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
20:34 29.08.2022.

Kod nas i bez dostave hrane kasne u polasku!

DQ
Dq
21:41 29.08.2022.

Amerikanizacija njemačke mladeži je u punom jeku. Do nedavno su se smijali kad su slične vijesti dolazile sa novog kontinenta, a vidi ih sad. Roditelji su sigurno jako ponosni .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije