Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bombaš iz bostona

Nijedno groblje ne želi pokopati Tamerlana Carnajeva

tamerlan carjanev,džohar carnajev
Reuters/PIXSELL
06.05.2013.
u 22:04

Pogrebni direkotor Peter Stefan posljednjih dana pokušava pronaći groblje na kojem bi mogao biti upriličen pokop bombaša iz Bostona, no bezuspješno.

Niti jedno groblje u Massachusettsu, a možda niti u cijeloj zemlji, nije spremno pružiti Tamerlanu Carnajevu posljednje počivalište, izjadao se CNN-u pogrebni direktor Peter Stefan.

On se posljednjih dana trudi pronaći groblje na kojem bi mogao biti upriličen pokop bombaša iz Bostona, no bezuspješno.

- Mislim da se uprave groblja boje osvete od ljudi kojima su najmiliji pokopani tamo - pojasnio je Stefan.

Carnajev i njegov mlađi brat Džohar optuženi su za postavljanje dvaju smrtonosnih eksplozija na Bostonskom maratonu u travnju pri čemu su poginule tri, a ranjene 264 osobe.

- Znam da je to emocionalni problem, no on mora biti pokopan. Tko god da je, mi u ovoj zemlji pokapamo ljude - rekao je Stefan.

Dok se pokušava pronaći posljednje počivalište za preminulog brata Carnajeva, policijski službenici kazali su da istražitelji vjeruju kako su braća bombu sastavili prema uputama objavljenima u magazinu Inspire. Časopis je to al-Qaide koji se na engleskom jeziku izdaje na Arapskom poluotoku. Njega su često posjećivali s računala u stanu u kojem je živjela i Tamerlanova supruga.

>>Obama: FBI je učinio sve, nismo mogli spriječiti napad u Bostonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije