Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nije znao da je osvojio 4,8 milijuna na Bingu i gotovo ostao bez novca

bingo
Arhiv VL-a
01.10.2009.
u 11:59

Zagrepčanin, koji je želio ostati anoniman, listić je unovčio dan prije isteka roka i skoro ostao bez svojeg dobitka.

U posljednji trenutak Hrvatskoj se lutriji u četvrtak oko 10 sati javio novi hrvatski milijunaš, dobitnik Binga "teškog" 4,8 milijuna kuna.

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam upravo ja taj dobitnik i da sam sve ovo vrijeme hodao okolo s listićem vrijednim tolike milijune. Niti danas ne bih bio svjestan svog dobitka da nije bilo medija koji su prenijeli informaciju da se dobitnika traži pa sam išao malo bolje pogledati svoj listić. Zato zahvaljujem medijima i Hrvatskoj lutriji - kazao je igrač Binga, koji je želio ostati anoniman. Taj inženjer pedesetih godina živi u Zagrebu, mnogo putuje, a Karlovac mu je bio tek "usputna postaja" gdje je slučajno uplatio listić.

- Dugo igram Bingo i ostale nagradne igre, ali uvijek mislim da nisam te sreće da išta dobijem, pa često i ne provjeravam listiće nakon objave dobitnih kombinacija. Zbog toga mi se sada skoro dogodilo da ostanem bez dobitka - dodao je milijunaš.

 

Komentara 1

MA
MaloMisto
14:59 01.10.2009.

eto, javio se dan prije roka. Zaplet ko u sapunici. Mozda je razlog taj sto mu je netko turio listic u ruku, eto kada se bas nitko ne javlja. Steta da novci propadnu. Ja bih vrlo rado citao i da je taj njegov listic provjeren uzduz i poprijeko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije