Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Nije uspio ukrasti vozilo jer je slomio volan

Krađa automobila
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
04.09.2020.
u 07:46

Nakon što  je ispitan na tužiteljstvu u Gospiću odveden je pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog  opasnosti  od ponavljanja djela

U istražnom zatvoru završio je 23-godišnjak kojeg ODO Gospić sumnjiči za pokušaj teške krađe. Mladića se sumnjiči da je 1. rujna oko 00.30 došao u dvorišta obiteljske kuće  u Gračacu u kojem je bio parkiran automobil.

Vozilo, vrijedno 8000 kuna, nije bilo zaključano, a pokušavajući ukrasti vozilo, 23-godišnjak je slomio volan te je oštetio zaštitnu plastiku oko volana. Kada usprkos svim svojim pokušajima vozilo nije uspio pokrenuti, pobjegao je. Nakon što  je ispitan na tužiteljstvu u Gospiću odveden je pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog  opasnosti  od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:44 04.09.2020.

Beljak nije sigurno. On je puno spretniji u ovakvim "poslovima" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije