Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NA BLOGU
Povratak na članak

Nije slučajno da je Todorić prozvao Crnjca

Todorić je uz Crnjca spomenuo i Vladimira Bošnjaka, kojeg je Crnjac lani doveo u Agrokor, a obojica su nekada radili u investicijskoj kući Caib

Komentari 3

DU
Deleted user
12:18 26.09.2017.

Todoric postavlja pitanja a trebao bi davati odgovore, npr. Gdje je 45 milijardi kuna koje je duzan ? Zasto su mu radnici radili za kikiriki dok je on vozio helikoptere i jahte, te pravio vikendicu od kulmerovih dvora ? Zasto je jedino on mogao da neplaca dobavljace 6mj i vise, Kako je dosao do vlasnistva gotovo svih kombinata i pik-ova u HR ?, tko i kako mu je dao citav otok ?, itd..itd...itd..

VL
Avatar comparator
comparator
09:19 26.09.2017.

Agrokor je osmišljen za pranje novca i to je za sada jedina činjenica .

VL
OB
ObrenM
07:43 26.09.2017.

Ove objave mi ipak unose odredjene sumnje u ciste ruke ove vlade u aferi Agrokor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.