Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuje ubrzanu obnovu u Petrinji
Povratak na članak

Plenković o nagradama: A što ćemo s ovih milijun i pol koji su se cijepili, dat ćemo im naknadno novac?

Premijer je održao sastanak sa Stožerom u vojarni u Petrinji

Komentari 13

SO
Sir Oliver
11:29 29.06.2021.

Jasno da meni covid nije vazan! Mene farmaceutske kuce ne placaju da agitiram svakodnevno za cijepljenje opasnim cjepivima za bolest koja je vjestacki stvorena i nista posebno opasna nije, a i smrtnost joj je 0.02%. E pa zato meni covid nije vazan, a kako napisah, zato premijeru jeste vazan!

VL
DH
Danijel.H...
12:48 29.06.2021.

Sjetite se koliko je Lauc propagirao covid fašizam i zato je imao po 5 članaka dnevno na svim portalima. No očito je jedan od moralnijih i sasvim je okrenuo priču kada je shvatio ono što mi svi znamo, ISTI TREN su ga mediji pokopali i zaboravili! Nije li to dokaz da su mediji glavni protagonisti covid fašizma-propagande? Znači JEDNOUMLJE je danas temelj "znanosti"!? Ja kažem da je zelena boja najljepša i da opušta a onaj ko kaže da je plava najljepša i opuštajuča, e on je teoretičar zavjere!?? Nazivati javno kolege teroristima? Samo 2% jednoumnika nastupa po pojedinim zemljama svijeta u covid propagandnom fašizmu u medijima a 98% ostalih koji ne misle tako su budale ili šta? Luce Montagnier koji kaže da se nikad nebi cijepio je Nobelovac sa preko 50 godina rada na polju virologije i on je teoretičar zavjere? Dali je Kerx Mullis teoretičar zavjere koji je izumio PCR test i dobio Nobela za to kada kaže da se tim testom nesmije služiti u dijagnostičke svrhe? Inače Mullis je umro od teške upale luća, baš nekako "prigodno" 6 mjeseci prije pokretanja plandemije čiji test je glavni protagonist ove prevare! Da danas krene kuga diljem planete, ne mislite li da bi ljudi kopali rovove da se pod zemlju sakriju i molili cjepivo a ne da ih ucjenjivat morate? Zamislite koliku lovu od WHO-a-Gatesa dobiju ovi likovi da ovo propagiraju?

VL
DU
Deleted user
11:37 29.06.2021.

pm, sve je pošlo po zlu kad su ovi HDZ-ovi oligarhi koronavirus učlanili u svoju stranku.

VL
DH
Danijel.H...
12:46 29.06.2021.

Pa potkupljujete penzionere za glasove sa 100 kuna i birače iz druge države, pa eto potkupite i samoubojice pikače. Ja sam ZA da potkupite jer svatko ko je toliko "pametan" da riskira zdravlje ili smrt za ulaznicu u kazalištu ili da bi mogao na koncert ili za neki vaučer od 300 kuna, taj je i zaslužio što dobije pikanjem!

VL
Avatar Mega_London
Mega_London
12:30 29.06.2021.

Za one koji su se već cijepili nagrada je cijepljenje samo po sebi. A za nas ostale treba sljedeće: jedna dnevnica (200kn) i dva slobodna dana (dan cijepljenja i dan poslije) po svakoj dozi. I naravno, obavezno besplatni ručak u vidu hot doga, burgera, pizze isl. To bi bio neki minimum.

VL
DU
Deleted user
13:21 29.06.2021.

Treba svima pokloniti elektricno auto tako da budu u skladu i sa klimatskim promjenama.

VL
NN
novo nenormalni
12:19 29.06.2021.

ako sam na igli svaki dan,hoću li za svaku dozu dobit nagradu?

VL
DU
Deleted user
11:27 29.06.2021.

Predmet: 5G, virus i imunološki potiskujući učinak dugotrajne izloženosti radiofrekvencijskim elektromagnetskim valovima Znanost pokazuje da dok kratkotrajno zračenje radiofrekvencijskim valovima poboljšava imunološki sustav, dugotrajno zračenje ga potiskuje. To nije kontradikcija. Mehanizam ovog učinka posebno je dobro razumljiv i proučavan jen je u mnogim istraživačkim radovima (1) (2) (3) (4): radio frekvencijski valovi otvaraju kalcijeve kanale u staničnim membranama i pojačavaju koncentraciju slobodnih radikala . Otvaranjem ovih kalcijevih kanala uspostavlja se okruženje koje je posebno povoljno za razmnožavanje virusa. U stvari, neki virusi otvaraju kalcijeve kanale kako bi omogućili njihovu replikaciju. To je dokazano čak i za svinjski deltakoronavirus (PDCoV) (5). Širenje virusnih infekcija vjerojatno se ubrzava zračenjem iz radio frekvencijskih valova. To je ko-faktor koji treba uzeti u obzir prilikom analize sadašnje pandemije, zajedno sa zagađenjem zraka i navikama pušenja. 1. Je li Komisija uzela u obzir imunološki potiskujući učinak dugotrajne izloženosti radiofrekvencijskim elektromagnetskim valovima prije promicanja 5G i sličnih tehnika koje znatno povećavaju razinu ozračenja? 2. Je li razmatrao moguću pojačanu replikaciju virusa uzrokovanu izlaganjem radiofrekvencijskim elektromagnetskim valovima? 3. Koji savjetodavni odbor pruža potrebne podatke o učincima elektromagnetskog zračenja na zdravlje? O tome cemo na jesen.

VL
SJ
Sve je uzalud
11:38 29.06.2021.

....ja bih kao nagradu recimo jedno poslje podne želio provesti sa Capakom...ili Berošom....vikend sa Božinovićem praznike sa Gđom Alemkom...u dirljivim razgovorima....

VL
DU
Deleted user
13:20 29.06.2021.

Tuzite drzavu hahahaga ili izadjite na prosvjed i trazite svoje novce Hahahahahaha

VL
DS
Damir Sajko
21:38 29.06.2021.

Kakva lova pa od koga uzeti bolje sagraditi ljudima srusene kuce. Oni koji se ne zele cijepiti njihov problem kad dojde zabava na jesen nek onda budu frajeri. Ali tko nije cijepljen a oboli nema placenog bolovanja i bok.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.