Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekao ga kaos

Zbog ovog su mu 17 godina branili dolazak u hotel: To nikad neću zaboraviti

Nick Burchill u Fairmont Empressu
Facebook
04.04.2018.
u 12:10

- Kad sam se vratio u sobu ugledao sam barem četrdeset galebova, a možete si zamisliti reakciju sobarice kada je vidjela taj nered...

Nicku Burchillu iz škotskog Dartmoutha prije 17 godina zabranjen je boravak u kanadskom hotelu Fairmont Empress zbog neobičnog događaja. 

On je tada odsjeo u hotelu zbog poslovnog sastanka, a u svojoj aktovci imao je podosta kobasica i salama koje je namjeravao poslati prijateljima iz vojske. Budući da frižider i klima u sobi nisu radili odlučio je torbu ostaviti pored prozora kako bi namirnice ostale svježe.

No, nije očekivao što će se dogoditi kad je napustio sobu. Mesni proizvodi privukli su desetke galebova koji su uletjeli u sobu te je potpuno uništili.

- Kad sam se vratio u sobu ugledao sam barem četrdeset galebova, a možete si zamisliti reakciju sobarice kada je vidjela taj nered. Njezino lice nikada neću zaboraviti. Sve što sam joj mogao kazati bilo je 'žao mi je' - ispričao je Burchill. 

Potom je dobio obavijest kako mu je ubuduće zabranjen dolazak u hotel. 

Nakon 17 godina skupio je hrabrost te Fairmont Empressu uputio pismo isprike u kojem je detaljno objasnio što se dogodilo te zatražio micanje zabrane. Pismo je dobro zabavilo Ryana Reardena, direktora hotela koji je udovoljio Burchillovu zahtjevu.

- Drago nam je što će gospodin Burchill ubuduće moći dolaziti u Fairmont Empress koji je nakon obnove 2017. godine obogaćen modernim sadržajima i klima uređajima pa će njegove kobasice sigurno ostati svježe - našalio se Rearden. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije