Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV LIK

Nije htio stati policiji, vozio sa 2,31 promila dok je imao zabranu i poništenu dozvolu. Dobio 60 dana zatvora

Ilustracija
Matija Habljak/PIXSELL/Ilustracija
23.09.2021.
u 13:01

Uhićen je i odveden u postaju da se otrijezni, nakon čega je doveden na sud

Sa 60 dana zatvora kažnjen je 46-godišnji  vozač koji je počinio niz prekršaja. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 20. rujna vozio Opel zagrebačkih oznaka kolnikom Ulice Matice hrvatske u Velikoj Gorici. Policija ga je u više navrata pokušavala zaustaviti upozoravajući ga zvučnim i svjetlosnim signalima, što je on ignorirao.  

Konačno, kada ga je policija uspjela zaustaviti, ustanovljeno je da je vozio sa 2,3 promila alkohola u krvi i to u vrijeme dok mu je zabranjeno upravljanje vozilom i dok mu je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih kaznenih bodova.  

Uhićen je i odveden u postaju da se otrijezni, nakon čega je doveden na sud gdje mu je izrečena nepravomoćna kazna od 60 dana zatvora

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Komentara 3

Avatar Mican999
Mican999
14:08 23.09.2021.

Sudstvo, zašto samo 60 dana?. Treba dobiti godinu dana da si malo promisli. Pitao bi tog suca koliko bi mu odrezao zatvora da netko njegov nastrada od tog idiota.

Avatar Asterix
Asterix
14:20 23.09.2021.

Ako je odmah prepraćen u zatvor onda ta kazna ima smisla. Pa neka se onda žali.

LI
liliZG
16:10 23.09.2021.

nije on njih niti vidio, a ne da nije htio stati,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije