Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli štrajk
Povratak na članak

'Nije bilo kolona, dokumente su nam pregledali i brže nego inače'

Usporavanje - O štrajku kolega na Bregani nisu znali čak ni carinici, a sindikalnog povjerenika nije bilo.

Komentari 2

TO
Toni50
22:32 11.01.2013.

Ovo mi je najbolje carinici samo kada štrajkaju onda rade malo više i detalnije . Da su pametni onda bi kada kažu da štrajkaju zaista štrajkali tako da puste sve bez pregleda i jednoga ! Ovako zna se kada imim kažu nezadovoljni ste štrajkaj te onda nas putnike maltretiraju kao da smi mi svi njihovi poslodavaci - pa to i jesmo našun lovu dobivaju kao plaču iz poreza ! ......

VL
DU
Deleted user
11:12 12.01.2013.

Jučer navećer sam prelazio HR-SLO granicu i vidio sam letak o štrajku na slovenskoj carini. Na povratku sam čuo slovenske policajce kako razgovaraju nešto o štrajku i smiju se usput. Ako je suditi po članku baš nešto i nisu koordinirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.