Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završilo na sudu

Uzeo je dnevnik od svoje žene stjuardese. Ono što je pročitao u njemu, 'diglo je zemlju na noge'

Kabinsko osoblje
Foto: Thinkstock
1/3
12.10.2016.
u 09:19

Ono što je u njemu bilo napisano, bilo je toliko šokantno za njega da je želio objaviti sav sadržaj dnevnika.

Jedan je muškarac uzeo dnevnik svoje žene stjuardese. 

Ono što je u njemu bilo napisano, bilo je toliko šokantno za njega da je želio objaviti sav sadržaj dnevnika.

Njegova žena je stjuardesa u aviokompaniji Transavia, a detaljno je opisala u dnevniku kako je imala seksualne odnose s nekoliko zaposlenika te avioprijevozničke tvrtke, u zrakoplovu, tijekom presjedanja i u hotelima u kojima je noćila između letova. 

Cijelu priču njezin suprug pokušava objaviti u medijima, a njegova supruga i aviokompanija tvrde da će to stopirati. Slučajem će se, navode, baviti i sud u Haagu 24. listopada. 

Odvjetnici spomenute zrakoplovne tvrtke tvrde da podnose tužbu protiv stjuardesina supruga i terete ga zbog objavljivanja njezinih privatnih e-mailova koje je izmijenila s trećim osobama. 

Iz ureda glasnogovornika tvrtke za Mail Online stigao je odgovor na cijelu situaciju: Sve razmatramo vrlo ozbiljno. Interno istraživanje pokazalo je da sigurnost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena. 

Cijela priča komentira se i na Twitteru gdje su korisnici počeli pisati objave s hashtagom "50 nijansi zrakoplova", "50 nijansi zelene" ...

 

>>Stjuardesa joj je rekla da do slijetanja ima više od tri sata pa je shvatila da je u krivom zrakoplovu

Komentara 35

LA
lakočemo
13:37 12.10.2016.

što je žena ovih dana u mogućnosti izvesti pa to ni najjači banditi nisu u stanju napraviti,još će na kraju on biti lud da što reagira tako,tko je ovdje lud sramota za jednu ženu i majku,sram je može biti fu...a

DU
Deleted user
11:10 12.10.2016.

Na..baće on, tužiće ga za protupravno čitanje dnevnika svoje žene.

DU
Deleted user
14:10 12.10.2016.

Poznato je da među članovima posada zrakoplova ima dosta sexa, pogotovo na dalekim linijama gdje moraju prespavati u hotelima. Samo mi ona baš i nije jasna, zašto se udavala kad je tolko gladna tuđeg ku.ca?! A baš si je našo ženu, pljuc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije