Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U lovu na 19 mandata
Povratak na članak

Ni Milanović ni Karamarko neće cjepkati Most

Šef SDP-a u boljoj je pregovaračkoj poziciji. Prvi je Most pozvao na suradnju, nije ga napadao, ima i bolji koalicijski kapacitet

Komentari 158

MD
majčina dušica
11:08 10.11.2015.

Nakon četiri godine uništavanja Hrvatske Milanović je u boljoj pregovaračkoj poziciji? Pa dosta više tog pranja mozga..

VL
TL
tomassi.lossano
11:26 10.11.2015.

Nevjerojatno mi je da se priča o suradnji Milanovića i Mosta na reformama i rezovima dok je puna država plakata na kojima Zoki u prvom planu poručuje da nije za reforme i rezove, a u pozadini stoji Karamarko sa škarama.

VL
BI
bigstar
11:12 10.11.2015.

bilo bi krajnje neposteno prema biracima Mosta da Prgomet i Petrov podrze Milanovica jer su njihovi biraci desno orijentirani i glasali su protiv ove nesposobne vlade! To bi bila izdaja!!!

VL
TL
tomassi.lossano
11:20 10.11.2015.

Nevjerojatno mi je da se priča o suradnji Milanovića i Mosta na reformama i rezovima dok je puna država plakata na kojima Zoki u prvom planu poručuje da nije za reforme i rezove, a u pozadini stoji Karamarko sa škarama.

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
12:08 10.11.2015.

Opet kometiraju likovi koji ili emaju ili ne koriste mozak!Gospodo draga HDZ treba CIJELI Most {dakle nije mu ni nakraj pameti da ga rascijedi} a s druge strane SDP-u treba još 6-7 da sastavi vladua koa što je poznato Petrinaa je rekao da nije jdini koji će napustitiMost akose budu priklonili Karamarku!Ako ne shvaćate što to znači mogu vam i nacrtati!

VL
LA
laptop
11:28 10.11.2015.

Zoki ce sve uciniti kako bi dobio vlast da hrvatsku unisti do kraja. To je partijski sistem ili mi ili oni.

VL
SH
Shaman
13:40 10.11.2015.

Već poslije onih slika iz stožera HDZ-a od nedjelje jasno je o kakvim se likovima radi koji se ne znaju ni ponašati, a oni se smatraju ni manje ni više političkom elitom. Pa tko su uopće ti likovi, tko ih je naučio takvome ponašanju? Još ju samo cajke nedostajale, iako sam vidio da je neke plesni korak vukao na to. I sad neka MOST s takvima napravi koaliciju...

VL
NI
nicobosnich1
11:51 10.11.2015.

HDZu sigurno nije u interesu cjepkati Most jer mu je jedina mogućnost tako doći na vlast. Što se tiče SDPa, to je drugi par postola. Po njima, cijeli MOST ne dolazi u obzir jer im ne odgovara da dijele vlast s nekima koji će ih uvjetovati i kontrolirati i uzeti im puno vodećih položaja. SDP ima podršku svih ostalih zastupnika i razmontirati će MOST kako bi uzeli one zastupnike koji će im faliti za apsolutnu većinu.

VL
AL
alomat65
11:18 10.11.2015.

Most sa svega 13 % glasova hoće izvršnu vlast, hoće imenovati mandatara. Nevjerojatno da nam takav jedan lik, sumnjivi liječnik hoće krojiti vlast. Ne znam, ali imam feeling da se radi o nekakvom novom Sanaderu.

VL
MA
Majelte
13:55 10.11.2015.

"Nikakvi treći putevi, mostovi i mostići" Tomislav Karamarko...

VL
TL
tomassi.lossano
11:24 10.11.2015.

Nevjerojatno mi je da se priča o suradnji Milanovića i Mosta na reformama i rezovima dok je puna država plakata na kojima Zoki u prvom planu poručuje da nije za reforme i rezove, a u pozadini stoji Karamarko sa škarama.

VL
Avatar bluestar
bluestar
11:58 10.11.2015.

Pušiona, drugovi, čitajte malo i druge portale. Glavni financijer Mosta super je frend s Josipovićem i Mesićem, na srcu mu je, jasno, tzv. Regija, petljao je i u Sloveniji itd. Malo si je umislio da je balkanski Soros. Riječ koja počinje s "u" u ovom trenutku ne želim spominjati, ali... I da, on vjeruje da će mostek s SDP-om. Pa ako je za Most doista glasao razočarani desni centar, čestitke na procjeni!

VL
Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
12:36 10.11.2015.

Zanimljivo svima osim HDZ-a se žuri da se sazna mandatar, a da ne budu Karamarko i Milanović. Zašto: SDP nema programa, a s muljanjem bi na vlast makar je izgubio 21 mandat bez HNS-a; MOST jaki su bili na riječima, a sad rade vremenski slijed reformi i za to im treba 10 dana ?????? - gdje im je do sada bio program. Ustav RH tumači se i ovako: Pošto niti jedan od vođa parlamentarnih stranaka ne može dokazati da ima bezuvjetnu potporu zastupnika ( u ovakvim slučajevima javno prikazanim i ovjerenim potpisima ) i da može sastaviti stabilnu vladu ( znači ne uvjetovana manjinska vlada ), Predsjednica RH daje tehničkog mandatara i raspisuje parlamentarne izbore. Mandatara daje po Ustavu Predsjednica RH, a ne mediji, Prgomet, kokoš od Petrine, Milanović, to je njezina odgovornost po Ustavu RH ( ona u ovom trenutku tumači volju građana pošto je izravno izabrana od građana, a ne mulja kao Prgomet, Milanović, Pusić, Petrov koji su izabrani na listama) .

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
12:58 10.11.2015.

Vrlo jednostavno. Pošto MOST govori da su pobjednici na izborima, mada su dobili "samo" 19 zastupničkih mjesta i nešto uvjetuju bilo bi najpametnije neka oni formiraju vlast, a SDP i HDZ neka ima daju podršku pa da vidimo kako će obavljat te poslove. Radi čega bi oni kontrolirali one koji su dobili više od njih. Zar je to tako komplicirano.

VL
AM
amalekin
11:48 10.11.2015.

Da bi netko tko je osumnjičen za sumnjive radnje, rad protiv naroda - izdaje ("45 - 2015), predstečajni nagodbi i koje čega drugog, treba imati neovisno pravosuđe. Provjerite biografije naših sudaca, gledano od najniže do najviše instace, pa ljudi moji sudska praksa nam je katastrofa. Pa molim lijepo u čemu je to SDP bolji od drugih, ne žele ni Hrvatska obilježa imati na svojim skupovima , ...

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
12:23 10.11.2015.

Koalicijski kapacitet ??? Znači novinar tvrdi da su Srbi i njihove prišipetlje tj. dupeuvlakači bolji koalicijski kapacitet? E pa sve si rekao već u podnaslovu, u biti ti si se sâm time predstavio, ali to kod nas ne prolazi. Srpska vlada je imala šansu da za ove 4 godine barem donekle popraviti stanje u zemlji a time i svoj jako niski ugled, međutim oni su još više naštetili Hrvatskoj i sada bi bilo pošteno da se barem tiho povuku a kamoli da beskrupulozno traže dodatni mandat za rušenje panhrvatstva !

VL
ST
Stipeprof
13:27 10.11.2015.

Mostograditelji, poštujte volju hrvatskog naroda da se zločinačka ne vrati na vlast.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:50 10.11.2015.

ekipa iz mosta prebrzo je uzletjela i razbahatila se... vrlo je vjerojatno da će se raspasti, jer pola ih neće s hdzom, a pola in neće s kom.unjarama.... prema tome: uskoro, novi izbori!

VL
TR
trtamrta123
12:01 10.11.2015.

Kao što je rekao Petrina Hrvatskoj uopće ne trebaju bolni rezovi već bolja raspodjela novca kojeg itekako ima u Republici Hrvatskoj...samo što nije dobro raspoređen...reforme uopće nisu rezovi

VL
RZ
rebel.zg
12:47 10.11.2015.

Smeta mi ovo pričanje o nekom cjepkanju Mosta i vrbovanju pojedinih zastupnika. Ako se tako nešto dogodi mislim da je to očiti poziv svim građanima da uzmu sjekire, motike, vile ili što im je već pri ruci i izađu na ulice i pokažu govnarima uhljebničkim ko je ovdje zapravo gazda.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.