Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ni kriv ni dužan postao sudionik pljačke

09.12.2008.
u 13:40

U subotu, 6. prosinca oko 15 sati na području Samobora 45-godišnji Željko Ž. ušao je u trgovinu te, simulirajući da ima vatreno oružje u džepu kaputa, prijetio vlasniku trgovine Kreši K. s namjerom da otuđi kutiju s mobitelom. Zatim je osumnjičeni uzeo kutiju s mobilnim telefonom i izašao iz trgovine, a Krešo je krenuo za njim i u kraćem naguravanju pretrpio lakšu ozljedu, ali je uspio preoteti kutiju, tako da je Željko pobjegao bez plijena.

Osumnjičeni je tada otišao u osobni automobil u kojem ga je čekao 47-godišnji M.M. kojeg je osumnjičeni u Velikoj Gorici nekoliko sati ranije doveo u zabludu da treba prijevoz do Samobora i natrag. Nakon ulaska u osobni automobil, M.M. je osumnjičenog odvezao natrag u Veliku Goricu, a nakon što su došli, osumnjičeni se udaljio u nepoznatom pravcu. Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policija je potvrdila kako M.M uopće nije znao da ga Željko koristi za krađu, a čak nije znao ni kako se zove. Uz pomoć nadzornih kamera, policija je prepoznala Željka koji je otprije poznat policiji zbog dva kaznena djela.

(ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije