Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUP

Ni jedan migrant nije ušao od ponoći u Hrvatsku

migranti
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
27.12.2015.
u 11:22

I dalje se očekuje dolazak migranata i izbjeglica iz Srbije, navodi MUP

U Hrvatsku u nedjelju od ponoći do 9 sati nije ušao ni jedan migrant, a u zimskom prihvatnom centru u Slavonskom Brodu trenutačno nema ni jedne osobe, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

 Od početka migracijske krize, sredinom rujna ove godine, u Republiku Hrvatsku ušlo je 540.318 migranata i izbjeglica.  I dalje se očekuje dolazak migranata i izbjeglica iz Srbije, naveo je danas MUP RH na svojim internetskim stranicama.

>> U novom brodolomu u Egejskom moru poginulo 18 migranata

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:27 27.12.2015.

Da imamo hrvatsku vlast kakvu trebamo, nebi došao niti jedan do sada. Živio Orban.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
12:31 27.12.2015.

Mogli ste sinoä na prvom vidit film po istinitom dogđaju kako muslimani u Sudano već 30 godina masakriraju kršćane, a vi tu gamad puštate u Europu

DU
Deleted user
13:35 27.12.2015.

More bit' da su migranti prepali da će ih novopečeni mandatar Orešković MBA Tićo smjsta vratiti onamo odakle su došli. I oni su valjda načuli nešto o tome da najveći humanisti "regiona i šire" Milanović Zoki i Ranković Ostoja uskoro odlaze u povijesnu ropotarnicu te da bi se lako moglo dogoditi da uskoro prestane cile-mile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije