Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina

Nezavisna lista Stipe Petrine pristupa platformi MOST

Petina
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
15.10.2015.
u 14:42

Na zadnjim izborima u našoj izbornoj jedinici zbog nejedinstva propalo je masu glasova, poručio je Petrina

Stipe Petrina, dugogodišnji načelnik Općine Primošten, poznat po tome što je u kratkome vremenskome razdoblju svoju općinu učinio simbolom uspješne jedinice lokalne samouprave, sa svojom listom pristupa projektu okupljanja nezavisnih na platformi Mosta nezavisnih lista. Zajednički ciljevi i vizija političkog upravljanja povezala je Petrininu nezavisnu listu i platformu MOST, koja ovime dodatno jača svoju poziciju treće političke opcije u Republici Hrvatskoj. Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić je uime Mosta izrazio zadovoljstvo dogovorom te naglasio kako političko nadmetanje sa SDP-om i HDZ-om ne bi bilo pravo kada u njemu ne bi sudjelovao i Stipe Petrina.

– Od samog početka gajio sam simpatiju prema Boži Petrovu, koja je bila poljuljana kada je krenuo s okupljanjem nezavisnih kandidata. Posumnjao sam da je možda riječ o režimskome igraču kojemu je cilj stvaranje opcije koja će pridobiti 2 do 3 posto glasača i koja bi služila isključivo razbijanju stvarnih alternativa. To sam već nekoliko puta doživio u svojoj izbornoj jedinici. Međutim, nakon nekog vremena shvatio sam da su Božo i njegovi suradnici stvorili pravu frontu protiv dvije vodeće stranke kojoj sam se jednostavno morao pridružiti. Na zadnjim izborima u našoj izbornoj jedinici je zbog nejedinstva propalo masu glasova – poručio je Stipe Petrina.

– Uz Nezavisnu listu Stipe Petrine Most je postao jači za veliko ime i veliko iskustvo. Zajedno ćemo graditi suradnju i pokušati ostvariti što bolji rezultat na predstojećim izborima – izjavio je Božo Petrov, čelnik Mosta

>> Mogli bi postati bezemljaši na svojoj djedovini, izađite na izbore

Ključne riječi

Komentara 63

DU
Deleted user
16:49 15.10.2015.

Hahaha ... zanimljivo je citati komentare HDZ/SDP ovih placenika na forumu :) hahahahahaha ... sta je ekipa ?? hvata vas panika.

OK
oktopus
16:53 15.10.2015.

drago mi je da ljudi polako shvaćaju da su sdp i hdz isto sra... drugo pakovanje...jer onaj koji to ne vidi ne voli svoju Hrvatsku..jedni su nesposobni a drugi su lopovi...žar ovaj jadan narod ne vidi da vuk svoju dlaku ne mjenja a ovaca je sve manje... molim vas ne budite glu... i ne dajte svoj glas onima koji nas uništavaju ... recite dosta ...dajte svoj glasu MOSTU

PR
propalismoFranjoskroz
16:44 15.10.2015.

Nazalost tek kad Hrvatska propadne, odnosno kad ne bude bilo love za uhljebe u birokraciji i lazne umirovljenike mozemo ocekivati pad Hdza i Sdpa.Jel ovako preveliko je to placenicko tijelo koje ih drzi na vlasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije