Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Nezadovoljni vatrogasci u petak prosvjeduju na Markovu trgu?

U Zagreb će doći tisuću vatrogasaca i 50 vozila, a od prosvjeda će odustati ako Vlada udovolji njihovim zahtjevima do srijede, kaže predsjednik sindikata Mladen Magdić.

Komentari 4

BI
bigboii
16:19 01.02.2010.

Izaći će im Vlada ususret i sigurno neće doći do prosvjeda!

VL
OB
-obrisani-
19:19 01.02.2010.

oni ne troše svoj novac za gorivo...ako se ne slažu sa osam sati rada ,neka daju drugima svoje radno mjesto

VL
OB
-obrisani-
19:24 01.02.2010.

Ovo je prvi puta da se prosvjeduje zato što se nekome određuje osmo satno radno vrijeme,za koje su mnogi u svijetu ginuli.Buniti se zato što ne radiš prekovremeno i što ne \"nalupaš\" 300 sati u kožnoj fotelji ,poput njega,Magdića i njemu slićne.Ljepo je biti \"dežuran\" i nabijati sate,dok su mnogi mladi i osposobljeni bez posla.E Magdiću,Magdiću.I u Javne postrojbe bi se trebalo uvesti reda,jer je pojedincima tamo postalo ljepše nego si to netko može zamisliti.

VL
PO
pop72
09:50 02.02.2010.

evo prosvjed na markovu trgu, nijsu li prosvjedi na tom trgu mafije zabranjeni kako to misle organizirati prosvjed na trgu zaštite mafije pljačke i harača, na trgu nedodirljivih, ma ljudi moji jeli to moguće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.