Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTINA

Nezadovoljni cijenom vožnje napali taksistu i oštetili vozilo

Taksi
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
09.01.2019.
u 12:44

Oni su, nezadovoljni cijenom vožnje, tražili da stane, da bi po izlasku mladići nogama počeli udarati po autu, na kojemu su napravili oštećenja.

Nezadovoljni cijenom vožnje dvojica mladića i djevojka napala su preksinoć 44-godišnjeg kutinskog taksistu, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede prilikom čega su mu i oštetili taxi vozilo.

Sve se dogodilo u ponedjeljak, oko 23,40 sati, u mjestu Kutinica gdje je 44-godišnjak s TAXI vozilom prevozio troje putnika. Oni su, nezadovoljni cijenom vožnje, tražili da stane, da bi po izlasku mladići nogama počeli udarati po autu, na kojemu su napravili oštećenja u vidu ogrebotina i udubljenja. Nakon što je vozač izašao iz taksija i upozorio ih da prestanu, 22-godišnjak ga je fizički napao te mu prijetio. 

U napadu su se pridružili i drugi mladić i djevojka, te su zajedno izudarali taksistu po glavi i tijelu, uslijed čega je ovaj pao na tlo. Nakon što se izvukao, otišao je do policije, a u kutinskom Domu zdravlja pružena mu je liječnička pomoć i konstatirane lake tjelesne ozljede. Na vozilu je nastala šteta od oko 5.000 kuna.

Ubrzo su i uhićeni napadači te je prilikom uhićenja 22-godišnjaku utvrđena alkoholiziranost od 1,38 promila, 23-godišnjaku od 1,49 promila, a djevojci od 1,05 promila.

Istraživanjem je utvrđeno da su mladići počinili oštećenje tuđe stvari, a 22-godišnjak i prijetnju, za što će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok će svi troje nadležnom sudu biti prijavljeni i za počinjene prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Video - Ovaj ima tešku ruku: Sam sredio napasnike koji su maltretirali djevojke

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kljusar
Kljusar
13:20 09.01.2019.

Koji je drugi kulturniji način riješiti ovakav spor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije