Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovački ogranak

Nezadovoljna stanjem: Muratti napustila SDP u kojem je od '73.

Olga Murati
Grgo Jelavić/24sata/Pixsell
Autori: mb, i.kri/VLM
28.09.2013.
u 16:31

- Ono što se događa u SDP-u, način na koji se postupa s ljudima i mijenjanje stavova nešto je s čim se ja ne mogu nositi i zato sam odlučila otići - izjavila je Muratti uoči početka sjednice dubrovačkog Gradskog vijeća.

Olga Muratti, donedavna predsjednica dubrovačkog SDP-a, podnijela je ostavku na članstvo u stranci u kojoj je bila od 1973. godine.

- Ono što se događa u SDP-u, način na koji se postupa s ljudima i mijenjanje stavova nešto je s čim se ja ne mogu nositi i zato sam odlučila otići - izjavila je Muratti uoči početka sjednice dubrovačkog Gradskog vijeća.

"Ne mijenjam stranačke dresove"

- Ovo nije SDP kojeg sam ja željela i stvarala 40 godina i za kojeg sam se zalagala - rekla je Murati gostujući u Dnevniku 3 HRT-a te je dodala kako njezina politička karijera izlaskom iz SDP-a nije završila.

- Nezavisna sam vijećnica u Gradskom vijeću, a neću otići ni u jednu stranku, jer ne mijenjam stranačke dresove - kazala je Murati te je dodala kako je gradska organizacija SDP-a raspuštena zbog nadolazećih stranačkih izbora.

Na unutarstranačkim izborima za dubrovački SDP Olga Muratti bila je jedan od kandidata za predsjednika. No, neposredno prije izbora Predsjedništvo SDP-a je raspustilo dubrovačku organizaciju i za povjerenika imenovalo Vedrana Lendića koji se nedavno sastao s Muratti na kako je rekao, radnom dogovoru o unutarstranačkim izborima.

>>Aleksandra Kolarić: SDP se mora reformirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije