Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA
Povratak na članak

Nezadovoljan njenom odlukom u sudnici prvo vikao, a zatim i prijetio sutkinji

Ona ga je zamolila da izađe iz sudnice, što je on odbio

Komentari 4

DJ
djek
19:59 23.02.2021.

Zatvori ga odma na 5 godina,,.Lepoglava

VL
ID
ivo.dzinic
10:29 23.02.2021.

Ivana pod hitno mora ponovo u skolu. Pa kakvo ti je to novinarstvo. Citajuci clanak zakljucio sam da je neki tip u Zagrebu verbalno napao jednu sutkinju na jednom sudu u Zagrebu ne slazuci se sa njenim nacinom rada. Koji je to tio i koja sutkinja i u kojem postupku kao da zanima citatelje. Urednik je jos gluplji od Ivane dok pusta objave takvih clanaka.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:05 23.02.2021.

Nezadovoljan njenom odlukom u sudnici prvo uz Boga i domoljublje vikao, a zatim i prijetio sutkinji kao hrvatski nevini vitez.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.