Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Nezadovoljan njenom odlukom u sudnici prvo vikao, a zatim i prijetio sutkinji

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
23.02.2021.
u 07:57

Ona ga je zamolila da izađe iz sudnice, što je on odbio

Zbog prijetnji sutkinji optužen je 54-godišnjak, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Tereti ga se da je  25. siječnja 2021. u Zagrebu, u prostorijama jednog suda, zbog nezadovoljstva načinom rada sutkinje, prvo počeo vikati na sutkinju. Ona ga je zamolila da izađe iz sudnice, što je on odbio. Nastavio je vikati, pri tome joj govoreći kako je navedeno u optužnici, neprimjerene riječi. 

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 54-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 4

DJ
djek
19:59 23.02.2021.

Zatvori ga odma na 5 godina,,.Lepoglava

ID
ivo.dzinic
10:29 23.02.2021.

Ivana pod hitno mora ponovo u skolu. Pa kakvo ti je to novinarstvo. Citajuci clanak zakljucio sam da je neki tip u Zagrebu verbalno napao jednu sutkinju na jednom sudu u Zagrebu ne slazuci se sa njenim nacinom rada. Koji je to tio i koja sutkinja i u kojem postupku kao da zanima citatelje. Urednik je jos gluplji od Ivane dok pusta objave takvih clanaka.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:05 23.02.2021.

Nezadovoljan njenom odlukom u sudnici prvo uz Boga i domoljublje vikao, a zatim i prijetio sutkinji kao hrvatski nevini vitez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije