Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Nevjerojatno je koliko je jugomasonerija zla! Lovro se oglasio i postidio udbaše

Lovro Kuščević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
24.08.2019.
u 10:28

Hrvatskog domoljuba Lovru, koji ne zna koliko ima nekretnina, ali zna da ih sve nije stigao upisati u katastar, optužili da u kući koju iznajmljuje ima sliku Ante Pavelića!

TJEDNI PREGLED

SUBOTA, 17.8.

Šok i nevjerica! Naša diplomatkinja u Berlinu, Elizabeta Mađarević izgubila pamćenje. Ne sjeća se da je objavljivala rasističke komentare na društvenim mrežama i inteligentno zaključuje da je hakirana i da je objava njenih rasističkih komentara zapravo napad na samu Vladu RH. Ipak, izgleda da je naša Elizabeta zaboravila jedno od najvažnijih diplomatskih pravila da se nikada ne govori što se zapravo misli.

NEDJELJA, 19.8.

Tako je to kada nemaš sreće. Elizabeta je suspendirana. Ljubiteljica “bijele Europe”, odlazi iz prve lige i diplomatsku će karijeru završiti u nižerazrednom Vratniku. Šteta, da je isto govorila po Hrvatskoj, ne bi joj pala dlaka s glave. Ovako, ostaje joj nada da će Salvini ili Orban čuti što joj se dogodilo i pozvati je da radi za njih. A može i direktno u hrvatsku politiku. S takvim stavovima brzo bi našla svoje mjesto.

PONEDJELJAK, 20.8.

Medicinari najavljuju štrajk. Dobro, ovo što je od njih ostalo, što još nije pobjeglo preko granice. Baš su razmaženi! Dobro, medicinske sestre u bolnicama brinu o duplo više bolesnika nego na zapadu, oprema zastarijeva, dugovi rastu, pa je čak i Plenki obećao da će im se plaća povećati za astronomskih 3 posto. Onda je došao sebi i povukao odluku. Valjda se ni on ni ministar Marić uskoro neće razboliti...

UTORAK, 21.8.

Pa dobro ljudi, ovo više stvarno nema smisla. Muke po Lovri se nastavljaju. Nakon svega što je učinio za sebe i Hrvatsku, policija mu upala u kuću. Izgleda da je u Hrvatskoj zabranjeno marljivo raditi i zaraditi. Policiji je bilo malo neobično kako je Lovrin pašnjak uz more promjenom prostornog plana evoluirao u vilu pored mora, ali sigurno će i Lovro, kao i Elizabeta, naći neko inteligentno objašnjenje.

SRIJEDA, 22.8.

Navijači hrvatskih klubova mjesecima pokušavaju u Hrvatskoj pronaći Srbe i prebiti ih. Torcida je imala dosta velikih uspjeha, ali letvicu je visoko podignuo današnji napad u Uzdolju, gdje su posjetitelji, o užasa, gledali utakmicu Crvene Zvezde. Naš 12. igrač, njih 15-ak sramežljivo skrivajući lica pod fantomkama, teroristički su efikasno premlatili mnoge koji su se tamo zatekli, a više od pola otpadalo je na žene i djecu. 

ČETVRTAK, 23.8.

Nevjerojatno je koliko je jugomasonerija zla. Hrvatskog domoljuba Lovru, koji ne zna koliko ima nekretnina, ali zna da ih sve nije stigao upisati u katastar, optužili da u kući koju iznajmljuje ima sliku Ante Pavelića! I to pored slike Franje Tuđmana. Mirno i dostojanstveno, oglasio se i naš Lovro i postidio udbaše koji ga blate. Ekskluzivno je otkrio da je riječ o portretu njegovog djeda. Ili pradjeda. Nije siguran.

PETAK, 24.8.

Ovaj Pupovac brate nikada nije zadovoljan. Plenki je fino rekao da osuđuje nasilje nad Srbima, ali da je riječ o pojedinačnima incidentima. Pupovac tvrdi da nije tako i prijeti da će Hrvatsku tužiti međunarodnoj zajednici. Baš je grozan! Samo zato što svako par dana neki Srbin dobije batine, on odmah diže galamu. Međutim, postavlja se i pitanje resursa. Uskoro će huliganima ponestati Srba, koga će onda mlatiti?

Komentara 77

Avatar rubinet
rubinet
11:32 24.08.2019.

Duhovit članak. Za one koji ne traže puno od života.

DU
Deleted user
11:22 24.08.2019.

Koji kretenski "pregled".... Novinar bi htio biti duhovit ali ispada bedast na 10 potenciju!!!

LE
lemy
12:35 24.08.2019.

Uglavnom, svi su krivi osim Lovre, da dobije jedno 15 g. pa da vidiš kako bi bahatost pala. On nezna koliko nekretnina ima, zar ima i takvih, na pošten način nikako to nisi zaradio. Ti kao ministar trebaš biti za primjer drugima blago jedno a ne ovako primjer u negativnom smislu, još se bahatit. Kažu da je pravda spora, samo neka stigne,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije