Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVSEC 2019
Povratak na članak

Nevjerojatni prizori iz Zračne luke Dubrovnik: Održana antiteroristička vježba

Vježbom, u kojoj su sudjelovali djelatnici Antiterorističke jedinice Lučko, Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Zračne luke Dubrovnik, Hitne medicinske pomoći i vatrogasci, simulirano je prisilno slijetanje zrakoplova Croatia Airlinesa

Komentari 5

MI
midea
06:18 05.11.2019.

Večernji ne vjeruje što se to dešava !

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:36 04.11.2019.

U toj državi nezavisnoj, igara previše, ali kruha premalo. Dvonožni papkari i kopitari iz najvjernijeg stada Hrvatskog Boga stoga u stampedu napuštaju svoj državni tor i odlaze u bijeli svijet, ali zato vjerodomoljubni glodari pjevaju Aleluju bez prekida. Medjutim nije ničija pjesma do zore trajala i svijeća svjetlila, pa neće ni njihova, zar ne

VL
NN
nista_ne_znam
01:23 05.11.2019.

U pravu ste, nevjerojatni prizori, nitko ne radi što mi radimo.

VL
BA
Barbasmora
23:17 04.11.2019.

Nevjerojatno! Pa ne mogu da vjerujem svojim ocima! To je sigurno false flag operacija tajnih službi! A nevjerojatni prizori su fotomontaza!?

VL
OL
Oldmarinero
01:02 05.11.2019.

Jesu li uvježbavali hvatanje lopova na skuteru ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.