Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemoćan i bolestan

Nevjerojatna transformacija psa kojeg su pronašli napuštenog uz cestu

pas
Foto: Screenshot
1/2
01.10.2015.
u 14:35

Indijska organizacija za spašavanje životinja Animal Aid Unlimited psa je pronašla uz cestu te mu odlučila pomoći

Indijska organizacija za spašavanje životinja Animal Aid Unlimited spasila je jednog psa s ulice kojeg su doslovno sati dijelili od sigurne smrti, a kako je tekao njegov oporavak, objavili su u dirljivom videu koji je u nekoliko dana na YouTubeu pregledan više od 2,7 milijuna puta.

Oni su, naime, patrolirali ulicama kada su kraj ceste ugledali bolesnog psa kako sklupčan leži s otvorenim ranama po cijelom tijelu.

Uhvatili su ga i odnijeli u utočište gdje ga prvih nekoliko dana nisu smjeli ni dotaknuti jer se životinja vjerojatno bojala da je ponovno ne ozlijede.

No, već nakon deset dana psu je koža zacijelila, a nakon dva mjeseca liječenja, pas se doslovno preporodio. Cijelu transformaciju pogledajte u videu.

Komentara 4

JB
juraj.borich123
15:47 01.10.2015.

Divna priča! Ipak ima dobrih ljudi

NI
ninkos00
16:06 01.10.2015.

krasno !

Avatar Keep_calm
Keep_calm
17:45 01.10.2015.

Dobro, gadovi su ga napustili... a tek koliki su svakodnevno prolazili pokraj njega? A ovdje očito brišu komentare jer ljudi koriste "nedopuštene riječi" psujući nehumanost. Nema nade za svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije