Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istina ili prevara?

Nevjerojatna snimka: Rukom uhvatio pticu u letu!

Matt Carter ptica
Screenshot/YouTube
15.05.2013.
u 22:56

Na snimci se vidi kako hvata ptičicu u letu, a potom je neozlijeđenu diže iznad glave, dok se njegovi kolege lovci smiju u nevjerici.

Hit na YouTubeu postala je snimka na kojoj teksaški pastor Matt Carter rukom hvata pticu u letu, a mnogi skeptici su već izrazili mišljenje da je cijela priča prevara, piše NY Daily News.

- Vraćali smo se prema kamionima i jednostavno se dogodilo - kazao je Carter. Na snimci se vidi kako hvata ptičicu u letu, a potom je neozlijeđenu diže iznad glave, dok se njegovi kolege lovci smiju u nevjerici.

Skeptici tvrde da postoje dvije mogućnosti kako je javnost prevarena - ili je ptičica istrenirana za takvu akciju ili je posrijedi kompjuterska animacija. - Ovo je stvarno. Ludo, ali uhvatio sam je - napisao je Carter u odgovoru skepticima na svom Twitter profilu. Iznenađen je koliko su ljudi uvjereni da je sve to prevara.

>>Oživjet će izumrle životinje: Pticu dodo i još 23 vrste

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije