Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina

Tragedija uoči vjenčanja: Munja ubila mladoženju dok se fotografirao s mladenkom

Nevrijeme u srednjoj Dalmaciji priredilo svjetlosni spektakl
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL/PIXSELL
28.08.2022.
u 14:43

Hitne službe brzo su došle i prevezle unesrećenog muškarca do bolnice gdje je proglašen mrtvim. Na sreću, nitko drugi nije ozlijeđen, iako su brojni bili u blizini.

Da je život nepredvidiv a priroda nemilosrdna osobno se uvjerio mladi par iz Kine. Naime, za vrijeme fotografiranja na popularnoj lokaciji u jugozapadnoj Kini, muškarca je usmrtila munja.

"Tek sekundu ranije pričao je sa svojom zaručnicom o vjenčanju i o budućem životu" rekao je jedan od svjedoka za kineske medije.

Incident se dogodio u srijedu oko 13:30 sati na 'smrekovoj livadi', popularnom turističkom mjestu koje je poznato po pašnjacima i predivnim planinama u pozadini. 

Hitne službe brzo su došle i prevezle unesrećenog muškarca do bolnice gdje je proglašen mrtvim. Na sreću, nitko drugi nije ozlijeđen, iako su brojni bili u blizini.

Lokalna meteorološka služba je 30 minuta prije nesreće izdala žuto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme, treće najviše upozorenje od ukupno četiri koliko kineski sustav nudi. Turist koji je svjedočio nesreći rekao je da je kiša padala od podneva taj dan, a netom prije kobnog udara munje, čuo se jaki grmljavinski udar.

VIDEO: Jeste li znali da imaju veći kvocijent inteligencije? Ovo su zanimljive činjenice o ljevacima:

 

Komentara 1

HO
homofobic
00:05 29.08.2022.

Brzo, bezbolno milosrde! To je izbavljenje umjesto da ispasta i polako krepava slijedecih 40 - 50 godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije